Catinca și Calina Roman, declarații neașteptate despre problemele mamă-fiică: "Aveam impresia că este dușmanul meu"

Publicat pe

Catinca și Calina Roman, declarații neașteptate despre problemele mamă-fiică. Catinca și Calina Roman au vorbit deschis despre relația lor. Fiica cea mare a Mioarei Roman a mărturisit că în trecut a întâmpinat numeroase probleme în relația cu unica sa fiică. Cum au reușit cele două să treacă peste momentele dificile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Catinca și Calina Roman, declarații neașteptate despre problemele mamă-fiică. Catinca Roman are o relație strânsă cu fiica ei, Calina. Sora Oanei Roman și fata ei sunt mai mult ca două prietene, dar Calina nu uită să ia în considerare sfaturile mamei ei. Cele două nu au negat faptul că au existat și momente tensionate între ele, mai ales în perioada adolescenței.

Catinca și Calina Roman, declarații neașteptate despre problemele mamă-fiică: "Aveam impresia că este dușmanul meu"Catinca și Calina Roman, declarații neașteptate despre problemele mamă-fiică: "Aveam impresia că este dușmanul meu"

Întrebate dacă au existat lucruri tensionate între ele, Catinca și Calina Roman nu au negat acest lucru. Cu toate astea, tânăra de 23 de ani susține că mama sa a fost întotdeauna alături de ea, fiind totodată, cea mai bună prietenă.

Citește și: Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp:”Avem temperamente foarte diferite”

Citește și: De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman:”Nu zic nu e bine, dar nu e de mine”

Citește și: Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct:„Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva'

Citește și: Antonia și Alex Velea, vestea prin care și-au bucurat fanii:„Sunt recunoscătoare că…'

Catinca și Calina Roman, declarații neașteptate despre problemele mamă-fiică

Catinca și Calina Roman au povestit cum relația lor a fost atât de complicată încât au fost pe punctul să se piardă. Cu toate astea, cele două au reușit să treacă cu bine peste această perioadă, iar acum sunt cele mai bune prietene. Tânăra în vârstă de 23 dea a declarat că perioada adolescenței a fost una zbuciumată și dureroasă. Călina a avut impresia că mama ei, Catinca, este cel mai mare dușman al său.

'Momentul în care m-am pierdut de mămica mea a fost prin adolescența mea nebună. Cred că aveam vreo 12 ani când a început nebunia. Nebunie, nebunie, o spun sincer. Aveam impresia că mama este dușmanul meu numărul 1.Orice îmi zicea, orice sfat îmi dădea, credeam că este ceva rău și ascultam de cei din jurul meu. Care, acum gândindu-mă, nu sunt convinsă că îmi voiau chiar binele. Perioada a durat până pe la 17-18 ani', a dezvăluit Calina pentru FANATIK.

Catinca Roman: „Mă frustra foarte tare „

Catinca Roman a declarat că situația fiicei sale a frustrat-o foarte tare. Mai mult, vedeta a mărturisit că cel mai probabil, la acea vreme, era singura persoana care îi dorea Călinei tot ce poate fi mai bun.

'A fost foarte greu, nu înțelegeam ce are cu mine, mai ales că eu îi doream doar binele. Și cred că sunt genul de mamă cu care poți să vorbești orice, dar absolut orice. Mă frustra foarte tare că nu percepea chestia asta și, ca mamă, este foarte greu să tai cordonul ombilical', a declarat Catinca Roman, pentru sursa citată.

Cum a reușit Catinca Roman să rezolve situația

Catinca s-a luptat ani de zile cu perioada adolescentină a fiicei sale. Fiica Mioarei Roman a lăsat-o pe Calina să experimenteze, iar atunci când nu proceda corect, încerca să îi ofere sfaturi.

'A fost bine, într-un fel, că și-a trăit experiențele ei. Pentru că, sincer, oricât am vrea noi, ca părinți, să ferim copiii de niște experiențe dificile, prin care poate am trecut și noi, până nu se dau ei cu capul de pragul de sus e totul degeaba. Trebuie să înțeleagă ei.În ciuda furtunii nu am avut, totuși, momente în care am fost disperată. Aveam încredere în ea, o consideram, ca și acum, o fată inteligentă și indiferent de greșelile pe care le făcea am avut credința că își va da seama singură de calea pe care trebuie să meargă. Și a funcționat!',a mai spus Catinca Roman.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter