Catrinel Menghia, cu burtica de gravidă la vedere! Vedeta este însărcinată în luna a opta și merge la sală

Publicat pe

A mai rămas doar o lună până când Catrinel Menghia va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta a pozat cu burtica de gravidă la vedere și pare că se simte foarte bine. Fotomodelul este în culmea fericirii, iar vestea că va deveni mamă a fost o surpriză pentru toată lumea.

Top modelul se simte excelent, deși este însărcinată în opt luni. Potrivit fotografiilor postate de vedetă, aceasta este în formă și plină de energie. Catrinel Menghia are o burtică uriașă și se vede că se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Până acum, viitoarea mămică nu a făcut public sexul bebelușului. Dacă ar fi să ne luam după locul în care se află și după felul în care este îmbrăcată, Catrinel Menghia ar putea fi la sala de fitness. Viitoarea mămică pare că nu s-a îngrășat mai deloc în aceste opt luni.

Catrinel Menghia este însărcinată în 8 luni

Catrinel Menghia este însărcinată în 8 luni

Catrinel Menghia, mesajul pentru copilul ei

La scurt timp, după ce Catrinel Menghia a anunțat în mod oficial că este însărcinată, vedeta a arătat tuturor și ecografia cu bebelușul ei. Vedeta este însărcinată în opt luni, iar deocamdată nu a dezvăluit sexul bebelușului.

Pe una dintre rețelele de socializare, viitoarea mămică a postat un mesaj absolut emoționant pentru copilul ei.

'Bună micuțule, 

Te simt și știu sigur că este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le-am experimentat vreodată. Împărțim acest corp de șase luni și deja am experimentat atât de multe împreună. Eu și tati nu mai avem răbdare să te întâlnim. Șapte ani de dragoste încoronată de cel mai frumos cadou', a fost mesajul scris din suflet de Catrinel Menghia.

Citește și: Catrinel Sandu, declaraţii despre noul iubit: 'Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Catrinel Menghia. E fostă campioană națională și are un corp de vis!

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter