Ce afacere își deschide Bogdan de la Ploiești în Elveția: "Am luat deja locația..."

Publicat pe

Ce afacere își deschide Bogdan de la Ploiești. Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți maneliști din țara noastră a decis să părăsească definitiv România și să se mute în Elveția. Cântărețul este pregătit să ia totul de la capăt și chiar are planuri mari de viitor. Urmează să-și își deschidă o afacere. Iată despre ce este vorba.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce afacere își deschide Bogdan de la Ploiești. Cântărețul a decis să plece definitiv din România și să se stabilească în Elveția. Are de gând chiar să-și deschidă propria afacere.

Pe contul său de socializare, manelistul a vorbit deschis despre motivul pentru care a decis să se mute în Elveția, dar și în ce are de gând să investească în perioada următoare.

Citește și: De ce nu vrea să se însoare Bogdan de la Ploiești:'Trebuie să juri…'

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, în Republica Dominicană, după ce au negat că sunt iubiți.Imagini din escapada lor

Citește și: Raluka și Pavel Bartoș prezintă PROTEVELIONUL la PRO TV.Ce vedete sunt invitate

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…’

Ce afacere își deschide Bogdan de la Ploiești în Elveția

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din țara noastră. De curând, artistul și-a anunțat fanii că are gând să se mute din România definitiv, alături de părinții lui. Se pare că a decis să meargă în Elveția.

Ba chiar mai mult, manelistul susține că, în ultima perioadă, a muncit mult pentru a-și asigura un viitor. Astfel, le-a mai făcut și o surpriză internauților, le-a spus că urmează să deschidă un restaurant cu specific românesc. A pregătit deja locația și urmează să îi dea drumul la începutul lunii februarie.

'În ultima perioadă am alergat foarte mult pentru viitorul meu, dar mai ales al părinților mei. Vă anunț, cu bucurie în suflet, că am luat deja locația, aici, în Elveția. În curând, restaurant românesc. În februarie, marea deschidere, prima zi va fi gratis pentru toți românii mei', a scris Bogdan de la Ploiești pe Instagram.

De ce se mută din România

Totodată, Bogdan de la Ploiești a mai dat de înțeles că ar fi vorba despre o afacere de familie. De asemenea, a mai adăugat faptul că nu se va opri din cântăt, ci dimpotrivă.

Vrea să cânte peste tot în Europa și este pregătit pentru ce urmează.

'De abia aștept să îmi cunoașteți părinții. Mă voi muta aici definitiv, pentru că iubesc țara asta, dar cariera mea muzicală nu se va opri, din contra, de abia începe! Separat, vom cânta în toată Europa. Revin cu detalii. Vă pup și vă iubesc', a concluzionat manelistul.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter