Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor. S-a întors pentru ele în România

Publicat pe

Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor 2022. TJ Miles este unul dintre cei mai în vogă vloggeri. A devenit cunoscut în toată țara, după primele filmulețe amuzante postate pe TikTok, iar mai apoi datorită conținutului de pe YouTube. Acum, el este implicat într-un nou proiect, Survivor România 2022, lucru ce i-a adus și mai mulți fani. Cu toate acestea, puțini știu ce afaceri are Faimosul din cadrul show-ului de la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor 2022. TJ Miles este unul dintre Faimoșii de la Survivor 2022. El face echipă alături de alte 11 cunoscute din showbiz, printre care se numără Andreea Tonciu și CRBL. Despre Faimosul aflat acum în Republica Dominicană se știe că este un îndrăgit vlogger. Nu multă lume știe însă că acesta nu se ocupă doar cu crearea de conținut.

Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor. S-a întors pentru ele în RomâniaCe afaceri are TJ Miles de la Survivor. S-a întors pentru ele în România

Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor 2022. TJ Miles este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România 2022. Cei care îl cunosc, știu că vlogger-ul e foarte activ pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok și YouTube. Pe lângă crearea de conținut, el se ocupă și de alte activități. Faimosul din Republica Dominicană a intrat de ceva timp în lumea afacerilor și pare că îi merge bine.

Citește și: De ce a fost arestat TJ Miles de la Survivor România.A avut mari probleme

Citește și: Războinica Ana Dobrovie a rămas în sânii goi, la Survivor 2022.S-a văzut tot!

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani:„Mai frumoasă decât Jennifer Lopez'

Citește și: Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley, a făcut primii pași!Imagini inedite din vacanță

Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor 2022

Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor 2022. TJ Miles, pe numele lui real Tiberiu Iordache, este originar din Constanța, însă s-a mutat cu familia lui în Toronto, Canada, atunci când era foarte mic. Faimosul de la Survivor România 2022 a revenit în România, în 2018, având un mare vis. Tânărul și-a dorit să se lanseze în lumea afacerilor, lucru care s-a și întâmplat, deschizându-și un service auto.

TJ Miles de la Survivor 2022, cunoscut drept expresiei virale „Big Blană', susține că service-ul auto pe care-l deține e complet diferite față de celelalte din România. Acesta ar avea un „vine american'.

„Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândești', spunea TJ Miles de la Survivor 2022 despre afacerea lui, conform wowbiz.ro.

TJ Miles de la Survivor 2022 s-a întors pentru afaceri în România

Ce afaceri are TJ Miles de la Survivor 2022. Pe lângă vlogging și afaceri, TJ Miles de la Survivor 2022 mai are o mare pasiune: tatuajele. Concurentul din jungla Dominicană are o mulțime de astfel de desene imprimate pe corp. Pieptul și brațele îi sunt acoperite în mare parte și se pare că nu are de gând să se oprească acici. Spune el, prin ele imortalizează toate momentele importante din viață. Recent, el le spunea fanilor săi că are de gând să-și tatueze toată viața pe spate.

„Cred că viața mea o să o pun pe spate, de la zero la până acum', mărturisea Faimosul de la Survivor 2022, în fața urmăritorilor săi.

TJ Miles de la Survivor 2022 are peste 10 tatuaje

Tatuajul care o deosebită însemnătate pentru TJ Miles de la Survivor 2022 se află pe piept. Este vorba despre numele bunicii sale, pe care, din păcate, a pierdut-o în urmă cu câțiva ani. Concurentul de la PRO TV povestea acum ceva timp că femeia a avut grijă de el încă de când s-a născut. Aceasta a fost singura cu care a continuat să vorbească în limba română, lucru ce l-a ajutat să nu-și uite limba nativă.

„Datorită ei mi-am menținut limba. Dacă nu era ea, nu mai vorbeam română. Cu părinții mei vorbesc în engleză, cu bunica am avut o relație specială. Am tatauat-o pe piept. Am numele ei pe piept, Maria Lungu. E singura femeie tatuată pe mine.

Ea a avut grijă de mine de când m-am născut. Am pierdut-o de câțiva ani. A trăit 94 de ani, a avut o viață bună, plină. Am avut grijă de ea. E înmormântată în București. Când m-am întors în România, m-am întors cu ea, nu am lăsat-o singură acolo.', povestea TJ Miles, într-o emisiune TV, despre cel mai important tatuaj al lui.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter