Ce ar vrea Carmen Tănase să facă cu banii câștigați de pe TikTok: „În loc să mă plimb la Monaco, aș putea să…”

Publicat pe

Ce ar vrea Carmen Tănase să facă cu banii câștigați de pe TikTok. Deocamdată, monetizarea rețelei de socializare nu este posibilă în România, însă celebra actriță speră că se va întâmpla, într-o bună zi. Vedeta are planuri mari de viitor și s-a gândit deja la ce ar putea să construiască la noi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Carmen Tănase este activă pe rețelele sociale, iar de când și-a deschis cont pe TikTok, filmulețele ei au devenit virale. Numai primul ei video a ajuns la 4,9 milioane de vizualizări. Vedeta se bucură de comunitatea ei de peste 350.000 de urmăritori, dar și de aproape două milioane de aprecieri.

Ce ar vrea Carmen Tănase să facă cu banii câștigați de pe TikTok: „În loc să mă plimb la Monaco, aș putea să…'Ce ar vrea Carmen Tănase să facă cu banii câștigați de pe TikTok: „În loc să mă plimb la Monaco, aș putea să…'

Vedeta a povestit, recent, ce și-ar dori să facă, dacă ar avea mai mulți bani în cont. Deși este virală pe TikTok, monetizarea nu este posibilă în România. Cel mult, influencerii pot primi sub formă de donații în live-uri sau promovând produsele unor branduri.

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu fiul ei, Tudor, după ce s-au mutat împreună la țară:„N-a fost ușor. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Carmen Tănase moartea soțului ei. E văduvă de 22 de ani:„M-a durut foarte tare suferința fiului meu' / EXCLUSIV

Citește și: Dorian Popa, păgubit de hoți, la un concert. Ce i s-a furat artistului de pe mașină:„Furăciunea nu te duce departe în viață'

Citește și: Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Medicii au intervenit de urgență: „Nu mai puteam să respir și…'

Ce ar vrea Carmen Tănase să facă cu banii câștigați de pe TikTok

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi. Pe lângă meseria ei, în viața de zi cu zi, vedeta are și alte preocupări. Iubește nespus animalele, dar nu numai, așa că visul ei este să construiască două adăposturi pentru animalele fără stăpân, dar și pentru persoanele nevoiașe. Chiar dacă este celebră și se poate folosi de statutul ei pentru a atrage fonduri sau donații, actrița preferă să facă lucruri mărețe, pentru care să scoată bani din propriul buzunar. Iată ce a declarat Carmen Tănase, într-un interviu pentru Ego.

„Să se monetizeze mai repede (n.r. pe TikTok) că deja s-a pierdut timp. Ce să fac cu banii? O să zic acum ceva și lumea o să zică: Du-te, hai pleacă de aici!. Îi dau. Ce să fac? Îi dau cui are nevoie.

Adăpostul de câini este visul meu să fac la un moment dat în viața asta. Chit că l-oi face la 80 de ani, dacă îi apuc. Las mai departe cuiva să se ocupe. Bine eu aș vrea să fac mai multe lucruri. Asta este cel mai la îndemână pentru un buget  mărișor, dar cât de cât accesibil. Dar, așa, am în cap să fac un așezământ, că nu pot să-i zic azil, pentru bătrâni, cum nu a mai fost vreodată. Așa cum și un adăpost de câini cum nu a mai fost vreodată în România. Adică eu am în cap, capul meu lucrează tot timpul. Bani nu am.

Carmen Tănase, despre construirea unor adăposturi: „Aș vrea cu banii mei'

„Aș putea să conving oamenii să dea bani, să doneze, dar aș vrea să fie făcut de mine. Aș vrea cu banii mei. Ce face Codin Maticiuc este ceva incredibil, extraordinar, are o putere și o determinare extraordinară, dar eu vreau să trec la nivelul următor dacă se poate. Adică să aduc eu acești bani și în loc să mă plimb la Monaco sau ce știu eu pe unde, unde se plimbă lumea cu bani, aș vrea să fac asta.

De altfel, are în cercul de prieteni un model pe care dorește să-l urmeze, o bună prietenă care are în grijă cai și care face asta singură, fără vreun ajutor. „Am un model. Am o prietenă care nu are niciun fel de problemă din punctul ăsta de vedere și în loc să se ducă să își bea cafeaua oriunde vrea ea, să se întoarcă cu avionul personal, are un adăpost de cai amărâți și ea se duce acolo și rânește la cai, îi oblojește și îi adună și pentru mine ea este model din punctul ăsta de vedere. O respect din tot sufletul pentru chestia asta.

Dacă se monetizează Tik Tok-ul nu mai am nicio problemă. Că e plin. Eu mi-am făcut contul dintr-o glumă. Eu crezând că Tik-Tok-ul e ceva pentru copii mici, la cum sună, nu am știut că este și pentru oameni mari. Dintr-o glumă, la o emisiune, mi-a făcut o domnișoară contul, că eu nu știu nici parole, nimic, sunt praf. Și tot dintr-o glumă am zis că dacă intru „îi sparg' și i-am „spart'. Am 4,9 milioane de vizualizări la primul video. M-a luat și pe mine prin surprindere. Așa că și din asta aș putea face bani, nu? Cred că o să vină toți câinii la adăpostul ăla, nu o să dau niciunul afară că mai bine ca la adăpostul ăla nu o să fie nicăieri', a mai povestit Carmen Tănase, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter