Ce bea Smiley pe stomacul gol, în fiecare dimineață, pentru a elimina toxinele: "Sănătate pură"

Publicat pe

Ce bea Smiley pe stomacul gol, în fiecare dimineață. Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. În perioada aceasta are foarte multe concerte și trebuie să se mențină în formă, așa că este atent la tot ce consumă. Iată ce obișnuiește să bea în fiecare dimineață pe stomacul gol, pentru elimina toxinele din corp care se acumulează peste noapte! Secretul pe care tocmai ce l-a dezvăluit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce bea Smiley pe stomacul gol, în fiecare dimineață. Sunt multe persoane care respectă mici reguli imediat cum se trezesc din somn. Unele preferă să consume un pahar de apă calduță pe stomacul gol, în timp ce altele preferă un pahar de apă cu lămâie. Ei bine, și Smiley are un lucru pe care îl respectă în fiecare dimineață!

Ce bea Smiley pe stomacul gol, în fiecare dimineață, pentru a elimina toxinele: "Sănătate pură"Ce bea Smiley pe stomacul gol, în fiecare dimineață, pentru a elimina toxinele: "Sănătate pură"

Mai exact, artistul le-a arătat fanilor ce produs consumă imediat cum se trezește din somn! Trucul său este unul cât se poate de simplu, însă este de mare efect! Iată ce bea Smiley pe stomacul gol în fiecare dimineață!

Citește și: Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol.Momentul a fost imortalizat pe Instagram

Citește și: Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol.Momentul a fost imortalizat pe Instagram

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali.Imagini de la nuntă

Citește și: Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Ce bea Smiley pe stomacul gol, în fiecare dimineață

Smiley are o comunitate impresionantă de fani în mediul online, pe care îi ține la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De curând, artistul le-a dezvăluit tuturor care este primul lucru pe care îl face atunci când se trezește din somn.

Ei bine, iubitul Ginei Pistol a spus că, indiferent la ora care se trezește, primul lucru pe care îl face este să bea un pahar cu apă. De asemenea, și medicii recomandă acest lucru, pentru a elimina toxinele din corp care se acumulează peste noapte

„Bună dimineața. Da, pentru mine e dimineață la ora asta. (…) În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc, primul lucru pe care-l fac este să beau un pahar cu apă. Sănătate pură. (….), le-a povestit Smiley fanilor din mediul online.

Ce beneficii are consumul de apă, imediat după trezire

Consumul de apă imediat după trezire ajută la rehidratarea corpului, dar ajută și la lubrifierea articulațiilor. Este un element esențial al fluidelor lubrifiante ale corpului, inclusiv saliva și mucoasa gastrică, intestinală, respiratorie și urinară.

De asemenea, dovezile sugerează că un consum ridicat vă ajută să reduceți aportul zilnic de calorii, deoarece vă crește sentimentul de plinătate.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter