Ce dietă ține Andreea Marin. A slăbit 7 kilograme: "M-am lăsat de..."

Publicat pe

Ce dietă ține Andreea Marin. În ultimii ani, Zâna Surprizelor a adoptat un stil de viață mai sănătos, iar schimbările se văd atât pe chip, cât și pe cântar. Chiar dacă se mai lasă tentată de diferite bunătățuri, încearcă să-și respecte cu strictețe dieta. De la începutul anului și până acum, prezentatoarea a reușit să slăbească nu mai puțin de 7 kilograme. Iată ce produse alimentare nu consumă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Andreea Marin. După perioada sărbătorilor de iarnă, timp în care s-a bucurat de diferite preparate, Andreea Marin a decis că este momentul să slăbească. Astfel, a apelat la ajutorul unui nutriționist și a început să facă mișcare. Invitată la emisiunea prezentată de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Zâna Surprizelor a spus că a reușit să renunțe dulciuri.

Ce dietă ține Andreea Marin. A slăbit 7 kilograme: "M-am lăsat de..."Ce dietă ține Andreea Marin. A slăbit 7 kilograme: "M-am lăsat de..."

Ce dietă ține Andreea Marin. De mai bine de o lună și jumătate, vedeta de televiziune nu mai consumă dulciuri și spune că totul se poate dacă ai voință. Iată la ce produse a mai renunțat fosta soție a lui Ștefan Bănică.

Citește și: Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică:„Eram nefericită

Citește și: Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin:„N-ar avea nicio problemă…

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:„Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ

Citește și: Antonia a recunoscut!Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Ce dietă ține Andreea Marin. A slăbit 7 kilograme

Ce dietă ține Andreea Marin. Prezentatoarea a fost invitată astăzi la „Morning ZU”, unde a fost provocată de cei doi prezentatori să răspundă în ce condiții „Nu există nu se poate”. Ideea a venit după ce Andreea Marin și-a prezentat cartea care poartă acest nume.

Ei bine, un urmăritor le-a spus că el nu poate să renunțe deloc la dulciuri. Atunci, fosta soție a lui Ștefan Bănică a spus că nu există nu se poate și a ținut să precizeze că a renunțat la dulciuri acum o lună și jumătate. Deja a pierdut 7 kilograme, iar totul se datorează ambiției de care a dat dovadă.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă.”, a spus Andreea Marin.

În continuare, Zâna a mai spus că și-a dorit foarte mult să adopte un stil de viață mai sănătos, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a renunțat la tot ce era nociv. Totodată, mai adaugă faptul că a urmat o dietă, cu ajutorul unui medic nutriționist, care a dat rezultate vizibile.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continuu, nu mă las”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter