Ce dietă ține Jojo la 41 de ani: „Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar...”

Publicat pe

Ce dietă ține Jojo la 41 de ani. Ce nu mănâncă Jojo niciodată, pentru a se menține în formă. Jojo sau Cătălina Grama, pe numele său real, arată impecabil la 41 de ani. Dietele pe care le-a tot ținut de-a lungul anilor, dar și stilul de viață cât mai sănătos, au ajutat-o să se mențină în formă. Recent, artista a spus ce sacrificii face pentru a arăta bine!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Jojo la 41 de ani. Cătălina Grama sau Jojo, cunoscută sub acest nume de publicul larg, arată excepțional la vârsta de 41 de ani. Actrița are un corp bine lucrat, însă este extrem de atentă și la ceea ce mănâncă. De când se știe, vedeta spune că a ținut diete, cu mici pauze, și a consumat doar anumite produse.

Ce dietă ține Jojo la 41 de ani: „Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar...'Ce dietă ține Jojo la 41 de ani: „Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar...'

Recent, soția lui Paul Ipate a mărturisit secretul care o ajută să se mețină în formă. Iată declarațiile făcute de îndrăgita artistă!

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit:„Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a debutat Jojo în televiziune, pe când era doar o adolescentă:'Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe.A rămas însărcinată înainte de logodnă

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu după controversa transplantului de corp:’Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul’

Ce dietă ține Jojo la 41 de ani

Jojo este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Și pentru că arta cere sacrificii, vedeta a fost nevoită să arate tot timpul bine, pentru a da bine pe micile ecrane. Astfel, a ținut tot felul de diete, cu pauze, și spune că a devenit chiar un stil de viață să consume doar anumite produse.

Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!', a declarat actrița, la un eveniment monden, potrivit Click.

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place'

Deși spune că poate să trăiască fără cartofi prăjiți, nu poate spune același lucru de ciocolată, care recunoaște că este slăbiciunea ei. De asemenea, adoră pastele și pizza, însă totul cu moderație.

Însă, există anumite alimente pe care nu le consumă niciodată, întrucât nu îi sunt deloc pe plac. Este vorba, mai exact, de jumeri și sorici.

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!', a adăugat actrița.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă