Ce dietă ține Prințesa Charlene, soția lui Albert de Monaco: „Nu sunt prea strictă cu mine”

Publicat pe

S-a aflat ce dietă ține Prințesa Charlene, soția lui Albert de Monaco. Deși nu se mai antrenează la fel de mult ca înainte, așa cum o făcea pe vremea când era înotătoare olimpică, reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Aceasta a dezvăluit că nu este prea strictă cu ea și că, uneori, un desert nu este chiar așa o mare problemă. Iat ce mănâncă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prințesa Charlene, soția lui Albert de Monaco, a dezvăluit public ce dietă ține. Cu toate că nu se mai focusează atât de mult pe antrenament, ca atunci când era înotătoare olimpică, reușeșeste să nu se îngrașe deloc. Metoda ei pare a fi una simplă și deloc drastică, pentru că, spune ea, nu este prea strică cu ea.

Ce dietă ține Prințesa Charlene, soția lui Albert de Monaco: „Nu sunt prea strictă cu mine'Ce dietă ține Prințesa Charlene, soția lui Albert de Monaco: „Nu sunt prea strictă cu mine'

Prințesa Charlene a revenit treptat la viața regală și a apărut la numeroase evenimente celebre, alături de soțul ei Albert de Monaco. Aceasta arată impecabil la 44 ani de ani. Atât de bine, încât, dacă nu i-ai cunoaște vârsta reală, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 30 de ani. Recent, ea le-a satisfăcut curiozitatea tuturor, dezvăluindu-le cum se menține în formă.

Citește și: Ce boală are, de fapt, Charlene de Monaco.Inițial, s-a spus că prințesa ar fi desfigurată de o operație estetică

Citește și: Imagine rară cu toți cei 4 copii ai Prinţului Albert de Monaco.Gemenii pe care îi are cu prințesa Charlene îi seamănă leit!

Citește și: Când și unde va fi botezat băiețelul Principelui Nicolae:'Ne bucurăm să anunțăm…'

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:'Actuala lui soție…' / EXCLUSIV

Ce dietă ține Prințesa Charlene, soția lui Albert de Monaco

Prințesa Charlene de Monaco este mama gemenilor Jacques și Gabriella. În trecut, ea a fost înotătoare olimpică. Deși nu se mai antrează ca înainte, aceasta rămâne în continuare o fire activă. Asta și o alimentație sănătoasă o ajută să-și mențină silueta.

Soția lui Albert de Monaco a decis să se retragă de la înotul olimpic când s-a alăturat familiei regale, în 2011. Cu toate acestea, Prințesa Charlene și-a păstrat aceeași siluetă suplă, demnă de invidiat, cu toate că a recunoscut, mai demult, că nu e o mară fană a sălii de sport. Aceasta a declarat că acest lucru poate fi chiar dificil, pentru că în viața regală nu există consecvență.

Astfel, Prințesa Charlene se concentrează mai ales pe dietă. Deși recunoaște că zilele ei nu sunt niciodată la fel, atunci când poate, aceasta optează pentru o dietă sănătoasă.

„Zilele mele nu sunt niciodată la fel și nu poți alege cu adevărat ce să mănânci la evenimente. Încerc să mănânc mult pește, fructe și legume proaspete. Și beau multă apă – este important să rămân hidratată.

Nu sunt prea strictă cu mine. Un desert din când în când nu este atât de rău', a mărturisit Prințesa pentru Women’s Health, conform okmagazine.

A fost înotătoare olimpică

Cu toate că acum nu mai e o atletă profesionistă, Prințesa Charlene continuă să înoate în mod regulat. De asemenea, nu ezită să încerce activități noi. Își face timp pentru sporturi în aer liber, precum drumețiile și alergarea.

„Ca atletă, aveam un antrenament exploziv. Acum mă concentrez mai mult pe forță, pe antrenamentele de bază. Îți pierzi puterea odată cu înaintarea în vârstă. iar eu trebuie să rămân puternică ca să îmi pot ridica copiii', a continuat ea.

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au împreună doi gemeni

Prințesa Charlene s-a născut în Zimbabwe, însă a crescut în Africa de Sud. Aceasta și-a reprezentat țara natală la Jocurile Olimpice din 2000. La Jocurile din 1999, organizate la Johannesburg, aceasta a câștigat trei medalii de aur și o medalie de argint.

Prințesa Charlene și Prințul Albert sunt căsătoriți din iulie 2011. S-au cunoscut însă cu mai bine de un deceniu în urmă, la o competiție de înot la Monte Carlo. Blonda i-a adus pe lume pe gemenii Gabriella și Jacques la finele lui 2014, în luna decembrie.

Sursă foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter