Ce educație le oferă Dan Negru copiilor lui. De ce îi ține departe de lumina reflectoarelor: „Celebritatea nu are loc în familie” / EXCLUSIV

Publicat pe

Dan Negru are cu ce să se mândrească. Omul de televiziune are o soție minunată și doi copii superbi, ce le seamănă leit. În ciuda celebrității sale, prezentatorul de la Kanal D a fost mereu discret în privința vieții private. Nu obișnuiește să-și expună urmașii pe rețelele de socializare și nici pe micul ecran. Într-un interviu amplu, acesta ne-a explicat de ce a ales să ia această decizie. Iată cum își educă moștenitorii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Privești cu teamă viitorul copiilor tăi?

Deloc. Cred însă că bunătatea va face deosebirea în generația lor. Toți sunt deștepți, isteți, vorbesc limbi străine, dar puțini au învățat bunătatea în familie. Noi asta încercăm să le dăm copiilor: bunătate. Cu ea vor răzbi în viață.

Ce educație le oferă Dan Negru copiilor lui. De ce îi ține departe de lumina reflectoarelor: „Celebritatea nu are loc în familie' / EXCLUSIVCe educație le oferă Dan Negru copiilor lui. De ce îi ține departe de lumina reflectoarelor: „Celebritatea nu are loc în familie' / EXCLUSIV

Te-ai gândit la posibilitatea ca ei să meargă să studieze în alte țări și poate chiar să se mute acolo?

Soția mea mai cochetează în discuții cu posibilitatea asta, dar decizia va fi a lor. Eu nu cred că străinătatea îți poate aduce liniștea deplină, poate doar pe cea financiară, dar nu banii sunt întotdeauna răspunsul în viață. Asta îi învățăm pe copii. Dar hotărârea va fi a lor.

Citește și: De ce a ales Dan Negru să-și dea copiii la o școală de stat:„Cel mai important, în decizia noastră, au contat…'

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Citește și: De ce s-a îmbrăcat Anamaria Prodan în verde neon la parastasul mamei sale:”Gura lumii e slobodă…”

Citește și: Cine este „Regina Întunericului”, femeia care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu parastasul Ionelei Prodan.Cu ce se ocupă Gabriela Lucuțar

Ce educație le oferă Dan Negru copiilor lui

Cum încerci tu să-i ții departe de panică pe cei mici? Îmi poți spune ce sfaturi le dai, cum îi pregătești tu pentru un viitor ce nu pare atât de luminos?

Frica e în jurul nostru oriunde. La TV, în online, în manuale de utilizare a obiectelor, peste tot. Nu poți să-i ții departe de frică, e modul de a trăi al oamenilor. Frica nu e de acum și nu va dispărea curând. Dar poți să-ți înveți copiii să o controleze, să o minimalizeze. Frica e opusul libertății. Eu am învățat să fiu liber și chiar discuția noastră e cea mai bună dovadă.

Care sunt, ca o concluzie, principalele valori pe care te străduiești să li le insufli copiilor tăi? Cum îți dorești tu să fie ei ca adulți?

Oameni buni. E tot ce îmi doresc de la ei. Bunătatea e cea pe care ți-o amintești la un om. Nu perfomanțele, nu reușitele. Astea vor fi uitate toate. Dar ții mereu minte bunătatea sau răutatea unui om. Ții mereu minte cum te-a făcut el să te simți. Dacă vor fi oameni blânzi și buni, mi-am făcut treaba.

De ce îi ține departe de lumina reflectoarelor

Ai reușit până acum să menții discreția în privința lor. I-a ajutat asta sau crezi că îi va ajuta în viitor?

Nu suntem genul de familie care să postăm poze cu copiii, să-i ducem la TV sau prin reviste. De fapt, singura revistă în care copiii mei au apărut vreodată a fost chiar VIVA!. Am refuzat să ne arătăm mereu în poze și ziare. Pozele le ținem pentru noi. Am simțit noi că e mai bine așa. Poți să fii discret dacă vrei asta. Eu o consider și pe asta o calitate.

I-ai surprins mândrindu-se sau lăudându-se undeva, cândva, că sunt copiii lui Dan Negru? Ce părere au ei despre omul de televiziune Dan Negru?

Nu ne-am construit relația pe celebritatea lui tati. Nu au fost în platourile mele de TV decât de vreo două ori. Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori. Câteodată vin la mine acasă diferiți colegi care apar adesori la TV, dar copiii mei n-au reacții de fani sau de bucurie. Celebritatea nu are loc în familie.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!, PR

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter