Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice: „Îmi voi îndeplini visul”

Publicat pe

Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice. Competiția Dancing on Ice a luat sfârșit, iar câștigătorii au fost anunțați! Ana Maria Ion și Jean Gavril au fost cei care au reușit să obțină marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. Imediat după finalizarea concursului, cei doi au oferit o serie de declarații. Iată ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice. Unul dintre cele mai iubite show-uri de dans din istoria televiziunii a luat final! Competiția Dancing on Ice s-a încheiat, iar câștigătorii au fost desemnați. Se pare că Ana Maria Ion și Jean Gavril au fost cei care au reușit să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice: „Îmi voi îndeplini visul'Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice: „Îmi voi îndeplini visul'

Imediat după finalizarea conursului, concurenții au oferit o serie de declarații. Ana Maria Ion a spus ce are de gând să facă cu marele premiu!

Citește și: Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1.Au început deja antrenamentele

Citește și: Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi.Ce presupune formatul emisiuni

Citește și: Pepe, în vacanță la munte cu iubita Yasmine și fiicele lui.Cine le-a fost alături

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie:Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş

Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice

Ce va face Ana Maria Ion cu banii câștigați la Dancing on Ice. Ana Maria Ion își va îndeplini marele vis cu ajutorul banilor câștigați la Dancing on Ice! Aceasta a recunoscut că are de gând să își plătească studiile de coregraf la o școală din Anglia. Mai mult decât atât, concurenta susține că a apreciat foarte mult întreaga experiență și că ar repeta-o oricând.

„Mă simt foarte fericită. Cu premiul îmi voi îndeplini visul de a merge la facultate în Anglia, de a deveni un coregraf și de a demonstra că și în România se poate face coregrafie. Mi-a plăcut foarte mult această experiență, și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia, pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător, cu alte cuvinte un adevărat sportiv de performanță', a declarat ea.

Și Jean Gavril a oferit primele declarații cu privire la întreaga experiență. Acesta susține că au fost foarte multe emoții, însă se bucură enorm pentru câștigarea marelui premiu.

„Seara a fost extraordinară, demnă de o finală. Munca depusă a fost enormă, au fost emoții sfâșietoare, au fost momente când notele noastre au fost mai mici decât ale lui Sore și Grațiano și am simțit o presiune destul de mare asupra noastră. Credem că ultimul dans a făcut departajarea, pentru că a fost puțin mai periculos. Le mulțumim foarte mult celor care ne-au votat, cu atât mai mult că nu suntem vedete mari, cu mulți urmăritori. Am fost sinceri, reali, am muncit pe bune și cred că asta a făcut diferența', a spus Jean Gavril.

Oase și Andreea au fost în finală

În finala competiției Dancing on Ice au ajuns trei echipe. Este vorba despre Oase și Andreea, Sore și Grațiano și marii câștigători.

„Sunt foarte fericit că am luat parte la acest proiect și pot spune că am câștigat din clipa în care mi-am pus patinele în picioare', a spus Oase.

Și Andreea l-a completat, după ce au părăsit competiția, în primul duel din finală.

„A fost o experiență superbă pentru mine, de-a lungul căreia mi-am depășit toate fricile, iar pentru asta aș vrea să le mulțumesc tuturor', a spus Andreea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter