Ce frumoasă e Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, la 11 ani. Ce replică i-a dat vedeta fostului soț care o acuză că nu-l lasă să-și vadă copilul

Publicat pe

Iulia Albu este extrem de mândră de fetița ei, Mikaela, în vârstă de 11 ani. După mulți ani în care criticul vestimentar și-a ținut ascuns copilul de ochii curioși ai publicului, acum, Iulia Albu nu mai are nicio reținere și se laudă ori de câte ori are ocazia cu fetița ei, care îi seamănă extraordinar de bine. Mikaela este de o frumusețe rară, iar fotografiile pe care mama ei i le face reflectă foarte bine acest lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Iulia Albu a postat o fotografie cu Mikaela, alături de care a scris: „O postez rar. 11 ani am ținut-o departe de această lume. Acum că a crescut, o voi proteja dar o voi lăsa să zboare. Mereu', a fost mesajul ei.

Nu atât de fericit este Mihai Albu, tatăl fetiței care duce un adevărat război cu fosta lui soție. Designerul îi aduce acuze Iuliei în mediul online şi pe reţelele sociale pentru faptul că nu îşi poate vedea copilul, aşa cum el a cerut în instanţă.

El spune că nu petrece mai mult timp alături de cea mică, iar Iulia spune că nu i-a îngrădit niciodată accesul la Mika, din contra.

‘E o perioadă tulbure. Au trecut ceva luni bune în care nu am avut un raport bun cu fetița mea. Weekend-ul acesta, conform legii, fetița ar trebui să fie la tată, dar doar ar trebui. În iunie și în septembrie am văzut-o două zile, în octombrie o zi, și în august și-n septembrie deloc, deși avem o custodie comună, cu domiciliul la ea. Mereu a fost așa, tot timpul se întâmplă câte ceva ca să nu se poată să o văd. Îmi spune că nu o lasă să ne vedem că e COVID-19, că o las prea mult pe tabletă, că îi dau mâncare nesănătoasă, deși nu e adevărat, iar fata vrea să ne vedem. Dar ea are numărul meu blocat, are Instagram și acolo mă are blocat, și eu o pot vedea doar dacă-mi arată prietenii ce postează sau dacă o sun pe ea, deși îmi spune că mă va suna ea mai târziu. Mi-a zis că e un cont administrat de ea și ea decide cine o poate vedea pe fetiță și cine nu. Nu știu dacă conștientizează că ea prin modul ăsta îi face rău și copilului, în primul rând. Dar ea e foarte mândră de ce face, nu cred că pune la suflet’, a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Mihai spune că din lipsa lui în viața fetei, cea mică suferă foarte mult, ba chiar îi aduce și multe acuzații, căci nu înțelege multe lucruri care i se întâmplă.

Cum a răspuns Iulia Albu

Nu permit nimănui să încerce să  îmi târască numele şi imaginea în noroi, iar viaţa mea nu va deveni niciodată un circ mediatic aşa ca a altora!', a spus scurt și la obiect criticul de modă, pentru Click.ro.

Ce frumoasă e Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, la 11 ani. Ce replică i-a dat vedeta fostului soț care o acuză că nu-l lasă să-și vadă copilulCe frumoasă e Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, la 11 ani. Ce replică i-a dat vedeta fostului soț care o acuză că nu-l lasă să-și vadă copilul

Potrivit judecătorilor, Mihai poate vedea fetiţa în weekend şi în vacanţe

Iulia Albu a depus pe data de 6.11.2020 un ordin de protecţie  provizoriu împotriva lui Albu Ion Mihai, ca urmare a ameninţărilor pe care acesta le-a făcut în cadrul emisiunii de la Antena Stars când a spus Dacă aveam un pistol…', referindu-se la ultima întâlnire cu fosta lui soţie, iubitul acesteia şi fiica lor minoră.  În acel ordin se stipula ca designerul de pantofi să nu se apropie la mai puţin de 100 de metri de fosta lui soţie.  

La rândul lui, Mihai Albu a spus că și-ar dori să înceteze astfel de demersuri „infantile'.

„Sper că aceste tipuri de demersuri infantile să înceteze, mai ales că este vorba de legătura dintre un tată şi copilul său, relaţie care nu poate fi împiedicată să se desfăşoare, atâta vreme cât există implicare şi deplin interes întru binele copilului! Deşi a reuşit să-mi anuleze o zi petrecută cu fetiţa mea, sper ca duminică de ziua noastră de nume să fie raţională şi să nu ne împiedice să ne sărbătorim împreună. La mulţi ani, tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua numelui pe 8 noiembrie! La mulţi ani, Mika!', a fost mesajul postat de Mihai Albu pe pagina sa de socializare.  

Iulia şi Mihai Albu au divorţat în 2013, după o căsnicie de opt ani. Din mariajul celor doi a rezultat o superbă fetiţă, Mikaela, care are acum 11 ani şi seamănă izbitor cu mama ei.  

Citește și:

Anca Țurcașiu și-a schimbat viața radical, la 4 luni după divorț. A lăsat trecutul în urmă și se relansează în showbiz

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: ‘În urma investigațiilor, doctorii au descoperit…

Simona Halep, primele declarații după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Cum arată la 10 zile de când s-a îmbolnăvit: „Mă simt minunat!’

Scandalul continuă între Iulia și Mihai Albu! Designerul își acuză fosta soție că nu-l lasă să-și vadă copilul: „Vrea ca partenerul ei să-mi ia locul în viața fetiței”


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter