Ce greutăți au avut Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express: „M-am accidentat de două ori”

Publicat pe

Eliza și Cosmin Natanticu, detalii neștiute din Asia Express. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani, iar de atunci pare că se înțeleg de minune. Aceștia au acceptat provocarea de la Antena1 și au plecat împreună pe Drumul Împăraților. Deși formează una dintre echipele puternice din cadrul competiției, au avut parte și de momente nefericite în timpul filmărilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eliza și Cosmin Natanticu formează una dintre cele mai puternice echipe din competiția Asia Express. Aceștia au fost invitați în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', unde au făcut mărturisiri despre showul la care participă. Mai mult, cei doi au oferit detalii din culisele emisiunii și au dezvăluit care este echipa lor preferată!

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, s-au căsătorit în urmă cu trei ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Pe cei doi rar îi vezi nedespărțiți și se susțin necondiționat. Acest lucru s-a văzut și în cadrul competiției Asia Express, acolo unde, au făcut față cu brio tuturor provocărilor!

Citește și: Ce planuri au Eliza și Cosmin Natanticu după Asia Express:„Lansăm…'

Citește și: Soția lui Cosmin Natanticu, Eliza, are o mare teamă la Asia Express.„Nu știu cât de pregătită sunt să…'

Citește și: Andreea Mantea și fiul ei s-au vindecat de COVID-19!Primul loc în care au mers după ce au ieșit din izolare

Citește și: Dodo, însărcinată în 8 luni, de urgență la spital! Cum se simte fosta concurentă X Factor:„A fost nevoie…'

Ce greutăți au avut Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express

Eliza și Cosmin Natanticu au dezvăluit câteva detalii referitoare la parcursul lor în competiția Asia Express. Aceștia s-au pregătit încă de acasă, acolo unde soția comediantului a încercat să învețe limba turcă. Ea a subliniat faptul că nu a reținut decât cuvintele de bază și că și-a făcut o lista cu cele pe care le uita. Din păcate, în autobuz aceasta a pierdut foaia cu frazele în limba turcă.

,,Eu am încercat să învăț turcă acasă, dar am reținut doar câteva cuvinte de bază. Eu mi-am notat pe o foaie cuvinte, dar în autobuz am pierdut lista și odată ajunși acolo a trebuit sa învățăm de nevoie.', a spus aceasta.

Cea mai grea probă

Aceștia au povestit inclusiv care a fost cea mai problematică provocare pe care au primit-o. Eliza a recunoscut că s-a accidentat de două ori în timpul unei probe pentru amuletă. Aceasta a implicat înotul, iar din cauza oboselii, cântăreața a căzut și s-a accidentat la genuchi.

,,Cea mai grea probă a fost atunci când ne-am luptat pentru amuletă și a trebuit să înot. Cosmin este un bun strateg, de aceea l-am ales. M-am accidentat de doua ori, am căzut pentru că eram foarte obosită și mi-a fugit piciorul într-o parte și a doua oară când am alergat ca să îi prindem din urmă pe Emi și Cuza, am simțit o durere la genunchi.', a povestit ea.

Eliza și Cosmin Natanticu, despre echipele adverse

Eliza și Cosmin Natanticu au recunoscut care sunt echipele cu care ar dori să joace marea finală. Eliza a optat pentru surorile Buble, în timp ce comediantul îi preferă pe Cuza și Emi.

,,Daca ar fi să alegem o echipă care sa ajungă în finala, eu as zice Cuza și Emi, dar Eliza are altă echipa preferată.', a mărturisit Natanticu.

,,Eu le-am îndrăgit pe surorile Buble, dar acum, dacă fac o retrospectivă as remedia anumite lucruri.', a adăugat Eliza.

Sursă foto: Captură ecran și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter