Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la BAC: „Eram cea mai bună!”

Publicat pe

Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la examenul de bacalaureat. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a atras atenția oamenilor datorită scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul timpului. Diva se bucură în acest moment de o viață liniștită alături de iubitul și de fiica sa. În ceea ce privește studiile sale, blondina a promovat examenul de bacalaureat cu o notă foarte mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a avut parte de multe critici de-a lungul timpului din cauza scandalurilor în care a fost implicată. Ba mai mult, foarte multe persoane i-au adresat critici în ceea ce privește nivelul său de educație. Bianca a dat peste nas oamenilor care o judecă și a spus nota cu care a promovat examenul de bacalaureat.

Aceasta a vorbit inclusiv despre cariera pe care ar fi dorit să o construiască dacă nu devenea cunoscută. Diva a visat întotdeauna să fie medic estetician.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut două intervenții estetice:”Sunt un STAR”

Citește și: Alex Bodi, încă o lovitură!Ce se întâmplă cu plângerea depusă de Bianca Drăgușanu împotriva lui

Citește și: Anamaria Prodan, noi declarații despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf:„Când stai lângă soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu…'

Citește și: Maria Speranța a fost cerută în căsătorie la Asia Express:„Mi s-au oferit…'

Ce medie a avut Bianca Drăgușanu la Bacalaureat

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care este cea mai mare pasiune a sa. Ba mai mult, vedeta ar fi avut o carieră în medicină estetică dacă nu ar fi devenit atât de cunoscută.

Pasiunea mea adevărată e medicina. Medicina estetică. Aș fi vrut să mă apuc de meseria asta. Eram cea mai bună! Cel mai bun medic estetician.', a spus diva în cadrul emisiunii La Măruță.

Cu atât mai mult, ea a dezvăluit faptul că a luat examenul de bacalaureat cu nota 9,50. Totuși, pe blondină a luat-o valul, dat fiind că în diploma ei se arată că media finală a fost, de fapt, 8.95. Desigur, diferența nu este una mare, însă în emisiune „a umflat' un pic nota pe care a obținut-o. (vezi documentul cu diploma în galeria foto)

Să nu uităm că am luat BAC-ul cu 9,50. Eu ce îmi propun să fac, reușesc. Cei care mă urăsc pot să zică orice despre mine, eu sunt un om asumat.', a continuat ea.

„Acum îmi permit orice'

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre banii pe care i-a câștigat în acest an. Se pare că diva a atins apogeul ei financiar în 2021. După ce și-a vândut imaginea unei firme de videochat, blondina a câștigat o sumă imensă de bani.

Anul ăsta, 2021, a fost cel mai bun din punct de vedere financiar. Mi-am vândut imaginea unei firme de videochat și am câștigat o sumă imensă. Acum îmi permit orice. Pot să-mi cumpăr ce vreau, pot să merg oriunde vreau.', a spus ea.

Bianca Drăgușanu și-a adus sora la București

Diva a povestit despre viața sa de familie. Aceasta se bucură în fiecare zi de prezența Sofiei, fiica ei din căsnicia cu Victor Slav. Cu atât mai mult, tânăra și-a adus sora la București pentru a fi mai aproape de ea.

Am o familie fericită. Am o fetiță pe care o iubesc și am o soră pe care am mutat-o în București.', a declarat ea în cadrul aceleași emisiuni.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter