Ce note au obținut Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea la BAC

Publicat pe

În această perioadă absolvenții clasei a XII-a susțin examenul de Bacalaureat. În acest timp multe celebrități își aduc aminte cum au reușit ele să treacă prin aceeasi perioadă. Cu siguranță, pentru multă lume Bacalaureatul a reprezentat un examen plin de emoții în care au trebuit să dea tot ce e mai bun. În cazul că vă întrebați ce note au luat Andra, Adela Popescu sau Gabriela Cristea, vă prezentăm rezultatele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În curând, elevii claselor a XII-a au susținut probele examenului de Bacalaureat, iar în curând urmează să afle și ce note au obținut. Elevii sunt nerăbădători să vadă cu ce punctaje au primit și dacă vor avea șanse să intre la facultatea pe care și-o doresc. Unele dintre vedetele de la noi au surprins pe toată lumea cu rezultatele obținute la BAC.

Ce note au obținut Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea la BACCe note au obținut Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea la BAC

Unele vedete de la noi se mândresc cu notele obținute la BAC, altele mai puțin. Ele au trecut examenul maturității, iar acum au cariere de succes. Andra, Adela Popescu, Gabriela Cristea se mândesc cu note peste 9, spre deosebire de alte celebrități.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, declarații de la Judecătorie:”M-am săturat de telenovele”

Citește și: Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram:”Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”

Citește și: Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, la vârsta de 2 ani:„Cea mai grozavă ființă din viața mea'

Citește și: Dorel din Las Fierbinți, fotografie inedită cu soția sa. Ce mesaj i-a transmis:”Am rugat-o frumos dacă…”

Ce note au obținut Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea la BAC

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în perioada în care a dat BAC-ul a reușit să aibă rezultate extraordinare. Vedeta a avut media generală 9,07. La geografie a luat 7.07, iar la limba română și limba engleză a luat nota maximă. Jurata de la Românii au talent a terminat Liceul Economic A.D. Xenopol'  și a dat BAC-ul în 2005.

Gabriela Cristea, prezentatoarea de la Mireasa-Capriciile Iubirii a reușit să surprindă pe toată lumea cu rezultatele obținute la Bacalaurat. Moderatoarea TV a obținut o medie generală de 8,85. De asemenea, Adela Popescu a obținut o medie generală de 9,28 la BAC. Vedeta de la PRO TV a absolvit Liceul  de Muzică 'Dinu Lipatti'.

Ce note a obținut Andreea Tonciu la Bacalaureat

O altă vedetă de la noi care a reușit să surprindă pe toată lumea cu rezultatele sale la BAC, este Andreea Tonciu. Fosta asistentă Tv nu a avut deloc o notă mică la examenul de Bacalaureat. Bruneta a avut o medie generală de 8.24, iar materia la care a avut cea mai mică notă a fost matematica. Andreea a primit nota 5.55 la această materie.

Când se vor afișa primele rezultatele ale Bacalaureatului 2022

Elevii clasei a XII-a trec prin mari emoții în această perioadă. Examenul de Bacalaureat le dă mari emoții, iar primele rezultate se vor afișa pe data de 27 iunie, până la ora 12.00. Cei care sunt nemulțumiti de notele primite vor avea posibilitatea să depună contestație. Acestea se vor depune în aceeași zi în care se vor afișa rezultatele, până la ora 18.00. Contestațiile se pot depune atât fizic la centrul unde s-a susținut examenul, cât și prin mijloace electronice.

Sursa foto: Facebook

Vezi rezultate BAC 2022!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă