Ce operații estetice are Ramona Bădescu: "Nu exagerez, ci doar intervin cu măsură"

Publicat pe

Ramona Bădescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. La vârsta de 53 de ani, vedeta arată incredibil de bine, iar mulți dintre fanii săi sunt curioși dacă actrița a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Ramona locuiește de mulți ani în Italia și a reușit să-și formeze o familie minunată. Fostul model a spus dacă a apelat sau nu la operațiile estetice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul anilor, Ramona Bădescu a atras atenția cu frumusețea sa specială. Aceasta este actriță, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia cu farmecul lor. A intrat în lumea artistică italiană și s-a implicat și în politică. Ramona a candidat pentru un post de consilier local în Roma pentru a apăra drepturile românilor aflați în Italia.

Ce operații estetice are Ramona Bădescu: "Nu exagerez, ci doar intervin cu măsură"Ce operații estetice are Ramona Bădescu: "Nu exagerez, ci doar intervin cu măsură"

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron italian, dar după câțiva ani s-au despărțit. Actrița a trecut printr-un divorț dureros, iar în prezent este mama unui băiețel de doi ani, Ignazio. Ramona arată foarte bine, iar multă lume se întreabă dacă nu cumva a trecut pragul medicilor esteticieni. Vedeta a spus adevărul despre intervențiile estetice.

Citește și: Cum se descurcă Ramona Bădescu, la 53 de ani, în rolul de mamă:„Trăiesc într-o tensiune continuă'

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:”Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!”

Citește și: Cine este Raul Bodoșcă de la Chefi fără limite.Ce afacere are

Citește și: Ce sacrificii a făcut Dragoș Petrescu de la Imperiul Leilor pentru succesul afacerilor:„Nu am fost suficient de aproape de copiii mei'

Ce operații estetice are Ramona Bădescu

Ramona Bădescu are o frumusețe aparte. iar acest lucru a propulsat-o pe cele mai înalte podiumuri din lume. Ajunsă la 53 de ani, actrița se poate declara o femeie norocoasă, având în vedere că are un trup de invidiat. Recent, vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care arată atât de bine. Ramona recunoaște că apelează la medicii esteticieni pentru a arăta bine, mărturisind că își injectează botox la nivelul feței. Artista recurge la această procedură doar o dată pe an, pentru că nu îi place să exagereze.

‘Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent.Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!', a declarar Ramona Bădescu, potrivit spynews.ro.

Cum se menține în formă Ramona Bădescu

Celebra actriță a precizat că este adepta tratamentelor naturale, iar acasă își prepară multe măști faciale. Ramona Bădulescu apelează de puțin timp la ajutorul medicilor esteticieni și nu exagerează cu intervențiile. Vedeta vrea să-și păstreze expresia feței și acceptă că ridurile fac parte din viața omului.

‘Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale (îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat etc.) și doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță tre­buie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc’‘, a mai spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu a divorțat după 7 ani de căsnicie

Actrița a fost căsătorită cu un baron italian. Cei doi au fost împreună șapte ani, dar vedeta a recunoscut că a suferit enorm după ce s-a despărțit de el. Ramona Bădescu a mărturisit că nu îl mai iubea pe soțul său și le-a oferit tuturor femeilor să ia măsuri atunci când sunt agresate de partenerii lor.

Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință.Nu-mi place să mint, să înșel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună', a declarat Ramona, în emisiunea Denisei Rifai.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter