Ce a pățit Antonia la o ședință foto cu Tibi Clenci: „Nu ești în cea mai bună formă”

Publicat pe

Ce a pățit Antonia la o ședință foto cu Tibi Clenci. Tibi Clenci este cel mai nou jurat al competiției Bravo, ai stil! Acesta nu doar că își începe o carieră în televiziune, ci este cunoscut pentru shooting-urile foto pe care le realizează de câțiva ani. Recent, el a participat la emisiunea „Detectorul de minciuni', prezentată de Oana Radu. Acolo, fotograful a recunoscut că a avut parte de o adevărată dispută cu frumoasa Antonia, în timpul unei ședințe pentru coperta InStyle.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tibi Clenci este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din România. Acesta nu doar că are parte de o carieră de invidiat în rândul artiștilor, ci a început recent și un proiect în televiziune. Cel mai nou jurat al emisiunii Bravo, ai stil! a luat de mult timp contact cu cele mai mari vedete, iar cu unele a avut reale conflicte. Antonia se numără printre femeile frumoase care au pozat în fața artistului. Soția lui Alex Velea a avut parte de o adevărată dispută cu Tibi, dorind chiar să se renunțe la coperta revistei InStyle. Iată de la ce a pornit totul și în ce relații se află acum aceștia.

Ce a pățit Antonia la o ședință foto cu Tibi Clenci: „Nu ești în cea mai bună formă'Ce a pățit Antonia la o ședință foto cu Tibi Clenci: „Nu ești în cea mai bună formă'

Cei doi s-au certat cu adevărat pe parcursul unei ședințe foto, în care Antonia era cap de afiș! Ulterior, ei au rezolvat problema și acum sunt în cele mai bune relații.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! înainte să devină fotograf: „Eram campion în sport’/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…'

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani:„Mai frumoasă decât Jennifer Lopez

Citește și: Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley, a făcut primii pași!Imagini inedite din vacanță

Ce a pățit Antonia la o ședință foto cu Tibi Clenci

Antonia este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta a intrat în atenția publicului atât datorită vocii sale impresionante, cât și a frumuseții izbitoare. De multe ori, ea se implică în diverse ședințe foto pentru reviste. La un moment dat, ea a colaborat cu Tibi Clenci pentru InStyle, moment în care a apărut un adevărat conflict. Se pare că frumoasa vedetă s-a simțit jignită de către juratul Bravo, ai stil!.

„Am rămas prieteni de atunci. Nu s-a întâmplat din cauza felului meu de a pune problema. Ea era afectată. Era o rumoare în jurul ei, se întâmpla ceva. Aveam de făcut un cover pentru InStyle. Aveam shooting pentru costume de baie. I-am zis, măi, Antonia, va fi nevoie de izometrie: conștientizarea fiecărui mușchiuleț. Se întâmplă să pierzi niște volume, shape-uri. Am făcut și Facultatea de Sport și știu ce înseamnă asta. Izometria era o soluție pentru a fi fit. I-am spus. Nu ești în cea mai bună formă. La ea a fost o percepție foarte rea cum că i-am zis că eu am făcut-o grasă', a povestit Tibi.

Antonia a vrut să se plece de la shooting

Chiar dacă inițial artista s-a simțit jignită de către artist și a vrut să renunțe la shooting, ulterior a discutat cu mama sa și a înțeles că intenția lui Tibi nu a fost una nepotrivită. Acum, cei doi se află în cele mai bune relații și se pot declara chiar apropiați.

„Am vorbit cu mama și am înțeles. Trec printr-o perioadă foarte dificilă', a completat el.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter