Emil Rengle de la Survivor este gay? „Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt”

Publicat pe

Emil Rengle de la Survivor este gay, este întrebarea pe care și-o adresează toți cei care se uită la Survivor. Emil Rengle face parte din noul sezon Survivor România, de la PRO TV. Fostul câștigător de la Românii au Talent este urmărit de mii de oameni în mediul online, lăudându-se cu o comunitate numeroasă. În urmă cu câțiva ani, Faimosul din Republica Dominicană le dezvăluia acestora detalii neștiute legate de orientarea lui sexuală. Este acesta gay?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle de la Survivor este gay? După succesul uriaș pe care l-a avut la Românii au Talent, show pe care l-a și câștigat, Emil Rengle poate fi văzut acum la Survivor. Acesta face parte din echipa roșie, cea a Faimoșilor, și e hotărât să pună mâna pe marele premiu. La fel ca restul concurenților, și el are parte de mulți susținători, însă puțini dintre ei știu adevărul despre orientarea lui sexuală.

Emil Rengle de la Survivor este gay? „Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt'Emil Rengle de la Survivor este gay? „Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt'

Emil Rengle de la Survivor este gay? Este întrebarea ce a stăruit de multe ori pe buzele internauților, în ceea ce-l privește pe Emil Rengle. Răspunsul la această curiozitate a fost oferit chiar de către concurentul de la Survivor România 2022. În urmă cu câțiva ani, el a postat un filmuleț pe YouTube, destul de lung, în care a vorbit pe larg despre orientarea lui sexuală.

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…'. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit:„Avem momente tensionate'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre Iulia Albu, după ce a spus că pozele ei nu reflectă realitatea:„A păstrat stilul de naftalină'

Emil Rengle de la Survivor este gay?

Emil Rengle de la Survivor este gay? În 2018, pe vremea când avea 27 de ani, Emil Rengle a reușit să ia pe toată lumea prin surprindere printr-o confesiune emoționantă. Faimosul de la Survivor a fost atunci mai sincer ca oricând cu fanii lui, în privința orientării sale sexuale. Coregraful spunea atunci, pe YouTube, că este bisexual, adică e atras atât de femei, cât și de bărbați, dezvăluire pe care a tot amânat-o.

Emil Rengle i-a anunțat pe urmăritorii lui că e gay printr-un filmuleț postat chiar pe contul lui de YouTube. Încă de la început, acesta a subliniat faptul că nu îi este rușine de asta și că speră ca oamenii să-l iubească la fel de mult și după această confesiune.

„Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt. Sper să mă iubiţi în continuare pentru persoana care sunt şi să nu vă schimbaţi opinia despre mine doar pentru că sunt diferit faţă de voi, spunea Emil Rengle de la Survivor în 2018, pe canalul său de YouTube.

Emil Rengle de la Survivor, confesiune despre orientarea lui sexuală

Emil Rengle de la Survivor este gay? Faimosul din Republica Dominicană explica atunci că a vrut să facă de mai mult timp această mărturisire, însă i-a fost teamă. Faptul că este „diferit' a fost un lucru „greu de purtat' în România, spunea el.

„Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi.

Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc. De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru, continua atunci coregraful, cu lacrimi în ochi.

Emil Rengle de la Survivor România 2022: „Mie îmi plac și băieții'

Emil Rengle de la Survivor este gay? În continuare, Emil Rengle povestea și cum a reacționat mama lui când a anunțat-o că este gay. Din fericire, cea care i-a dat naștere l-a înțeles și i-a fost alături. Conform spuselor lui, femeia l-a luat atunci în brațe și a izbucnit în plâns, înțelegând că are nevoie de ea.

„Nu am vrut să-i spun niciodată mamei mele, tocmai pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut s-o fac să creadă că ea a greşit sau că a făcut ceva în neregulă. Ţin minte că stăteam odată în bucătărie… Ea stătea cu spatele la mine, gătea. Eu am început să devin agitat şi să tremur foarte tare şi şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu mine.

M-a întrebat „ce este?' şi, deşi eu am crezut că am spus-o cu voce tare, am spus-o foarte în şoaptă: „mie îmi plac şi băieţii'. Ea nu a înţeles ce am spus, mi-a zis „cum adică îţi plac şi băieţii?'. Era o presiune şi o povară atât de mult timp în mine că nu am mai putut să mă abţin şi am eliberat tot atunci. Mama m-a luat în braţe şi a pufnit în plâns. N-a ştiut cum să reacţioneze sau ce să-mi spună. A ştiut doar că am nevoie de ea', a povestit dansatorul de la Survivor.

„Nu puteam să accept ce se întâmpla în interiorul meu'

Emil Rengle de la Survivor este gay? Multă vreme, Emil Rengle de la Survivor a purtat o teamă copleșitoare în suflet. Îi era frică să nu fie batjocorit de ceilalți pentru că e bisexual. Acesta a fost și motivul pentru care a ținut acest lucru mult timp secret.

„Nu puteam să accept ceea ce se întâmpla în interiorul meu, pe lângă faptul că eram batjocorit în fiecare zi pentru că eram ungur. Nu puteam să mai suport şi ideea că voi fi batjocorit şi pentru faptul că sunt gay, mai transmitea Faimosul din Dominicană.

Emil Rengle de la Survivor, mesaj pentru internauți

Emil Rengle de la Survivor este gay? În încheierea filmulețului, Emil Rengle a spus că își dorește ca ceilalți oameni care sunt victime ale bullyng-ului pe seama faptului „că sunt diferiți' să se iubească așa cum sunt. Spune el, și-ar fi dorit ca să fie existat cineva care să-i fi vorbit despre acest subiect, să realizeze că nu e nimic greșit cu el.

„Mi-aş fi dorit să fi existat cineva care să-mi fi vorbit despre asta, să-mi spună că nimic nu este greşit cu mine, să mă liniştească. Singurele lucruri care mă ajutau în acea perioadă erau coming out-urile vlogerilor din afară, care mă făceau să am încredere în mine, să fiu eu exact aşa cum sunt.

Vreau să le deschid ochii şi acelora care fac abuz şi bullying şi să înţeleagă că şi ei sunt doar nişte suflete speriate de necunoscut şi că răspunsul nu este să ne înfingem cuţite unii în alţii, ci să ne ajutăm unii pe alţii, a mai povestit Emil Rengle de la Survivor.

Teama de a-și recunoaște orientarea sexuală l-a împiedicat să se bucure de viață

Emil Rengle de la Survivor este gay? Emil Rengle a mai povestit cum teama de a-și recunoaște orientarea sexuală l-a împiedicat să se bucure de viață. De aceea, îi sfătuiește pe ceilalți să fie mult mai deschiși și să se accepte.

„Dacă ştiam şi eu atunci că sunt iubit şi că sunt perfect aşa cum sunt, aş fi avut şi eu curajul să mă bucur de viaţă. Vreau ca acest filmuleţ să ajungă la cei tineri care se întreabă ce este în neregulă cu ei şi să ştie că „nu ţi se întâmplă doar ţie şi nu ţi se întâmplă nimic rău. Vreau să mă asculţi, vreau să mă auzi. Acceptă-te, ia-te în braţe şi iubeşte-te, a conchis dansatorul.

Faimosul de la Survivor: „Nu sunt bisexual, sunt liber'

La câțiva ani distanță, Emil Rengle a fost invitat în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici. Artistul a spus atunci e ceea ce vrea să fie, și anume o persoană liberă.

 „Nu sunt bisexual, sunt liber. (….) Adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta', a mărturisit el.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter