Ce pensie are Jean Paler. Banii nu-i ajung nici măcar pentru medicamente

Publicat pe

Ce pensie are Jean Paler? Jean Paler este unul dintre cei mai iubiți actori din România. El are în spate o carieră de peste 40 de ani, în lumea artistică. În ultima vreme, în presă, au tot apărut speculații legate de veniturile lui. Artistul a decis să spună spună lucrurilor pe nume și a dezvăluit ce pensie are, de fapt. Banii nu-i ajung nici măcar pentru achiziționarea medicamentelor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce pensie are Jean Paler. Jean Paler este cunoscut la nivelul întregii țări drept unul dintre cei mai de preț actori ai României. El și-a dedicat aproape toată viața marii sale pasiuni, actoria. Cu toate că spectacolele sale sunt mereu impecabile, eforturile sale nu par să fie apreciate din punct de vedere financiar. Acesta are o pensie atât de mică, încât nici măcar nu-și poate cumpăra toate medicamentele.

Ce pensie are Jean Paler. Banii nu-i ajung nici măcar pentru medicamenteCe pensie are Jean Paler. Banii nu-i ajung nici măcar pentru medicamente

Ce pensie are Jean Paler. Așadar, deși mereu a dat tot ce are mai bun pe scenă, pentru public, Jean Paler primește o sumă modică de la Stat. În presă s-a vehiculat că acesta ar avea o pensie de 1.000 de lei. Realitatea este însă și mai cruntă. Mai exact, potrivit chiar declarațiilor lui, marele actor primește o pensie de doar… 840 de lei.

Citește și: Jean Paler, din nou pe scenă, în ciuda problemelor de sănătate:”Trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”

Citește și: Drama lui Jean Paler.Cum a ajuns să muncească cot la cot cu pușcăriașii

Citește și: Vica Blochina, petrecere cu manele și dansuri pe mese de ziua de naștere!Câți ani a împlinit

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și iubitul ei s-au căsătorit.Cei doi și-au botezat fetița în aceeași zi

Ce pensie are Jean Paler

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Jean Paler a mărturisit astfel că pensia lui nu ajunge nici măcar la 900 de lei. După 43 de ani de carieră, acesta nici măcar nu reușește să-și plătească toate medicamentele din pensie, ci doar trei sferturi din ele.

„După 43 de ani de carieră, 840 de lei. Reușesc să-mi cumpăr cam trei sferturi din medicamentele de care am nevoie și fără de care nu pot să trăiesc. Am fugit de la București, am pendulat între teatrele de revistă și am stat în București aproape 50 de ani', a declarat Jean Paler despre pensia lui, la Antena Stars.

Banii nu-i ajung actorului pentru achiziționarea medicamentelor

Astfel, faptul că Jean Paler primește o pensie atât de mică reprezintă o mare problemă pentru el. Asta pentru că actorul se confruntă cu unele probleme de sănătate, destul de grave, iar el nici măcar nu-și poată cumpăra toate pastilele din pensie. Din cauza sănătății precare, el a decis să se retragă și a plecat din agitația din București către un loc mai liniștit, la Sinaia.

Iar aceasta nu este singura situație neplăcută pentru Jean Paler. Pe lângă faptul că primește o pensie atât de mică, el a avut o experiență urâtă și la spital. Iarna trecută, atunci când a fost internat, angajații unității medicale s-ar fi comportat deplorabil cu el, l-ar fi jignit și chiar bătut.

„Salonul era o celulă, de fapt. S-a întâmplat în iarnă, eram suspectat de COVID-19. Era un frig de nici ursul polar nu stătea acolo. Am îndrăznit, când nu mi-au încuiat ușa, că mereu mă încuiau acolo, să ies pe hol și să cer o pătură, că tremuram. Nu văzusem țipenie de om și am văzut din senin vreo șase-șapte… Mi-au dat brânci, m-au înjurat, m-au jignit, unul mi-a tras și una în fălci, ca să-mi fie bine', a mai povestit el.

Sursa foto: Captura de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter