Ce pensie are Marinela Chelaru. Actrița de la Vouă: „Aș muri de foame...”

Publicat pe

Ce pensie are Marinela Chelaru. simpatica actrița din grupul umoristic Vouă, a vorbit, într-un interviu recent, despre starea ei de sănătate, dezvăluind că dacă nu ar fi existat soțul ei, cel mai probabil ar fi murit, având în vedere că în fiecare lună încasează o sumă extrem de mică de la stat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum trei ani, Marinela Chelaru a fost la un pas să moară. A suferit o intervenție chirugicală la inimă complicată, care i-a salvat viața în ultimul moment, iar acum viața ei nu mai e nici pe departe cea dinainte.

Actrița se teme să iasă din casă

Deși a muncit o viață întreagă, Marinela Chelaru are o pensie de mizerie. Doar 1400 de lei primește în fiecare lună. Acum, din cauza problemelor de sănătate, nu are voie să se vaccineze și se teme să iasă din casă.

„Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început.

Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat. Ea, sărăcuța, e în parametri, dar se lasă mai greu. N-am voie să fac sport, doar plimbări.

Am fost un om activ, cu 'Vouă' și cu teatrul, am umblat în toată țara, așa că acum mi-e greu. Nu pot urca treptele, la bloc. Dar și de lift mi-e teamă, căci am rămas de câteva ori blocată între etaje și a trebuit să ies singură', a declarat Marinela Chelaru pentru impact.ro.

Citește și: Adrian Fetecău: „Trei membri ai grupului Vouă au avut COVID”.

Citește și: Marinela Chelaru are grave probleme de sănătate

Citește și: Gina Pistol și Smiley își renovează casa.Cum arată acum locuința și ce schimbări vor face

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări’/ EXCLUSIV

Cum a scăpat Marinela Chelaru de moarte

Acum trei ani, Marinela Chelaru a fost la un pas de moarte. A suferit un infarct, iar doctorii au reușit să-i salveze viața în ultima clipă, ea întorcându-se deja pe scenă, alături de membrii grupului umoristic.

Marinela Chelaru a fost convinsă cu greu de doctorița ei să fie operată la inimă, având un diagnostic alarmant, care îi punea viața în pericol.

„A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el. La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație', a mai declarat Marinela Chelaru.

Înainte de intervenția chirurgicală, actrița a plâns și a lăsat lucrurile în ordine, inclusiv testamentul: „Am fost foarte speriată, am dat mâna cu moartea, recunosc, înainte de operație. Mi-am luat 'Adio!' de la bărbat, i-am zis că-l aștept, să nu plângă, iar dacă mor să nu facă vreun parastas trist, ci să meargă cu prietenii la discotecă, căci și mie mi-a plăcut distracția', a mai spus Marinela Chelaru.

Ce pensie are Marinela Chelaru. Cum vrea să își mărească veniturile

Având în vedere că încasează o pensie mizeră, Marinela Chelaru se tot gândește cum să-și rotunjească veniturile din alte două mari pasiuni, pictura și gătitul:

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!

M-am specializat în gătit, m-au chemat și la 'Chefi la cuțite', unde am primit cuțitul de platină. De la mama am învățat să gătesc. Ce noroc are soțul meu cu mine, cu bunătăți îi fac! Am acasă milioane de rețete.

Acum, m-am dat pe delicatese, am făcut dulceață de ceapă, ceapă murată, dulceață de ardei iute. Iar acum pregătesc lichior de smochine.

Fac și sosuri pentru spaghete, sunt șefa lor. Am zile în care de la ora 6.00 până pe la ora 20.00 stau în bucătărie. Aș deschide o firmă, ca să pot comercializa murături și sosuri, ca să mai strâng un ban sau să vând tablouri. Am avut cândva și o expoziție, atunci a venit Corneliu Vadim Tudor. Mi-a fost așa de jeană, mă gândeam: 'Stai, să vezi, ce mă ia acum la rost!', a mai spus actrița, potrivit aceleași surse.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter