Ce vedete din România au picat BAC-ul. Nicoleta Luciu și Margherita de la Clejani, pe listă

Publicat pe .

Ce vedete din România nu au luat BAC-ul. Bineînțeles că și celebritățile din România au trecut prin examenul maturității, iar unele dintre acestea au reușit chiar să ia note mari. În schimb, altele nu se pot lăuda cu asta, întrucât nu au putut obține nici măcar medie de trecere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce vedete din România au picat BAC-ul. Lun, 27 iunie, s-au afișat rezultatele la BAC 2022. Cu siguranță, de-a lungul timpului, mulți s-au întrebat dacă vedetele din țara noastră au reușit să obțină medie de trecere la examenul maturității. Ei bine, adevărul este că acest examen le-a dat mari bătăi de cap multora și nici acum nu au ajuns să-și obțină diploma. Iată despre cine este vorba!

Citește și: Ce note au obținut vedetele la Evaluarea Națională.Nicole Cherry a avut o medie mare, dar fiicele lui Adrian Minune…

Citește și: Ce note au obținut Andra, Adela Popescu și Gabriela Cristea la BAC

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie, după 14 ani de relație: De ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine? / EXCLUSIV

Ce vedete din România au picat luat BAC-ul

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 din Capitală, a susținut BAC-ul în 2000, însă l-a picat. A fost prins în timp ce copia, însă un an mai târziu a reușit să medie de trecere.

Și Margherita de la Clejani s-a „luptat” cu acest examen. Fiica Clejanilor a dat BAC-ul de trei ori, întrucât a obținut 6.4 la proba de Limba și literatura română, 5.2 la Istorie și 6.35 la Geografie.

Nici Adelina Pestrițu nu a luat BAC-ul. Frumoasa brunetă reușea să obțină nota 10 la proba orală de Limba și literatura română, însă doar 3,60 la scris.

Și Nicoleta Luciu a picat BAC-ul în prima sesiune. Vedeta de televiziune a obținut prima oară 3.30, dar în a doua sesiune a reușit să ia 7.45.

Fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu ar fi trebuit să susțină examenul maturității în 2011, dar nu s-au prezentat, întrucât erau în atrenamente.

Gimnasta Andreea Acatrinei a primit nota 2.30 la Limba și literatura română, iar Ionuț Voicu, fost-Ro-mania, a fost notat cu 1 la matematică, în prima sesiune. Ulterior, a obținut 3.80.

Dan Capatos, probleme la BAC

Dan Capatos a picat și el BAC-ul. Jurnalistul a luat nota 3 la română.

'Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la română. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: 'Gata, n-am nici o problemă!'. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: 'Nu știu'. S-a mirat aia: 'Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!'. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: 'Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!', ne-a spus Dan Capatos.

sursă foto- Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton