Ce probleme a avut Emily Burghelea când a călătorit cu avionul la Dubai, în ultimul trimestru de sarcină: ”O să nasc mai devreme”

Publicat pe

Frumoasa vedetă a plecat de curând cu familia ei în Dubai pentru a se bucura de o vacanță bine meritată înainte de venirea pe lumea a bebelușului. Ei bine, din nefericire, a avut parte de o serie de evenimente cu adevărat neașteptate. A trecut prin toate stările posibile și a crezut că este la un pas să nască prematur, însă medicii din Dubai au liniștit-o. Ba mai mult, i-au spus care este cu exactitate data când o să aducă pe lume copilul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară. Frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste desprinsă din cele mai frumoase basme alături de partenerul ei de viață. Din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță, însă acum sunt gata să devină părinți pentru a doua oară, de data aceasta având băiețel.

Ce probleme a avut Emily Burghelea când a călătorit cu avionul la Dubai, în ultimul trimestru de sarcină: 'O să nasc mai devreme'Ce probleme a avut Emily Burghelea când a călătorit cu avionul la Dubai, în ultimul trimestru de sarcină: 'O să nasc mai devreme'

Nu mai are mult până când o să nască, astfel că s-a gândit să profite de timpul în care bebe este încă în burtică. A organizat o vacanță în Dubai alături de partenerul ei de viață și de fiica ei. S-au distrat pe cinste, însă, mai mult decât atât, au trecut prin tot felul de stări. Nu, nu i-a fost rău din cauza sarcinii, ci din contră. Cei de la companiile aeriene nu îi mai permitea să se întoarcă în țară, considerând că sarcina este mult prea mare. Din fericire, situația s-a rezolvat, asta după un control amănuțit la cei mai buni medici din Dubai, care au confirmat că sarcina îi permite să zboare cu avionul fără probleme.

Citește și: Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Imaginea postată pe rețelele de socializare:„A venit momentul să mă cunoașteți'

Citește și: Însărcinată în al treilea trimestru, Emily Burghelea pleacă în vacanță cu familia:„Ne place să trăim periculos'

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și: Cine este logodnicul Cristinei Spătar.Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Ce probleme a avut Emily Burghelea când a călătorit cu avionul la Dubai, în ultimul trimestru de sarcină

Ei bine, vizita la medicii din Dubai nu numai că i-au rezolva problema cu zborul aerian. Pe această cale, Emily Burghelea a aflat cu exactitate și data când o să aducă pe lume noul membru al familiei. Conform postării făcute de vedetă pe Instagram, cadrele medical din Dubai i-au spus că ziua de 31 ianuarie, este cea în care o să-l nască pe fiul ei, mult așteptat și dorit.

Măcar acum știu când o să nasc! Conform medicilor din Dubai, pe 31 ianuarie! Voi ce credeți? Au estimat bine? O să nasc mai devreme, mai târziu? Sau ce credeți că se mai poate întâmpla în perioada aceasta…? Am ajuns cu bine. Asta este tot ce contează! Bine măcar că nu am născut în aeroport, de la emoții! Aveam toate șansele! ', a povestit ea pe Instagram.

Emily Burghelea: 'M-au banat pe toate liniile aeriene'

Emily Burghelea este foarte activă în mediul online, astfel că ajunsă acasă, nu a putut să nu le povestească fanilor prin ce a trecut. Le-a povestit cu lux de amănunte, cum ea și soțul ei încercau să facă tot posibilul pentru a ajunge în România. Mai mult decât atât, aveau și aviz că sarcina este mai mică de 34 de săptămâni și că poate să zboare. Totuși, nimeni nu-i înțelegea, astfel că vedeta a fost banată pe toate liniile aeriene o vreme.

'În timp ce eu alergam între spitale Andrei vorbea cu toți oamenii din aeroport. Le arăta avizul din România. Încerca să le explice că numărul de săptămâni nu a fost niciodată exact și poate fi cuprins între 31 și 36 cât spuneau ei că am…

Înainte să ajung la medic, înainte să am un răspuns concret din partea unui doctor din Dubai cu privire la numărul de săptămâni, ei m-au banat pentru toate liniile aeriene. Nu doar că nu aș fi putut să zbor cu zborul pentru care aveam rezervare. Nu aș mai fi putut să zbor deloc din Dubai spre casă. Cu nicio companie aeriană dacă nu aș fi venit cu hârtia pe care scria negru pe alb că bebe are mai puțin de 34 de săptămâni!', a continuat Emily Burghelea.

Cum au reușit să treacă peste această situație neplăcută

Medicii din Dubai i-au oferit avizul necesar după un control al sarcinii bine pus la punct. Au reușit astfel să se întoarcă cu bine în țară, însă înainte de a rezolva lucrurile au trăit un cumul de emoții. Emily Burghelea a ținut să preczeze și acest aspect. De asemenea, nu sa sfiit să explice că i-a fost teamă ca nu cumva să rămână în Dubai.

Am fost la un pas să rămânem blocați în Dubai. După un drum lung, plin de peripeții, am reușit să ajungem cu bine acasă, unde este cel mai bine! Nu am fi reușit să ne bucurăm de un final fericit dacă nu am fi fost extrem de uniți. În tot haosul creat am încercat să ne păstrăm calmul. Nu ne-am pierdut răbdarea. Și cel mai important nu ne-am pierdut încrederea în Dumnezeu! Am acționat rațional și rapid. Mai rapid decât s-ar fi așteptat oricine! Am simțit că timpul se dilată pentru mine. Am simțit că toți îngerii păzitori dau din aripi și zboară în jurul meu. Îmi deschid ușile și mă ajută să ajung în timp util la locul potrivit ca să iau avizul…', a concluzionat Emily Burghelea pe Instagram.

Fanii au criticat-o imediat că a plecat în vacanță în ultimul trimestru de sarcină

Emily Burghelea a așteptat cu nerăbdare vacanța, pentru a se relaxa înainte de perioada agitată care o să urmeze. Așa a și făcut, totul până când a ajuns în aeroport și a întâmpinat acele probleme cu avizul pentru sarcină. Fanii au reacționat imediat, astfel că unii dintre ei au venit cu replici acide și răutăcioase la adresa ei. Nici vedeta însă nu a lăsat lucrurile așa, astfel că i-a pus 'la punct'.

„Era mai bine sa evitați tot tamtam-ul ăsta; „Chiar m-am întrebat cum te-au lăsat sa te îmbraci în avion. Burtica este mare. La fel și riscul de a naște în avion. Bine ca ai ajuns cu bine acasă'; „Propun un reality show : Keeping up with Emily'. Kardashiencele ar fi geloase că n-au o viață așa palpitantă.', a scris unul dintre urmăritori.

Emily a ținut să ofere explicații și le-a răspuns internauților: „Chiar cred că aveam nevoie de o vacanță, Mai ales că nu am plecat nicaieri. Am avut licență. Activitate non stop. Dacă nu ne-am fi relaxat acum, atunci când? Când vine bebe nu o să mai fie așa ușor….', a scris ea. 

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter