Ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii: „Trebuie să mă las de...”

Publicat pe

Ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii. Fiica lui Petre Roman și-a anunțat comunitatea de pe Instagram că astăzi va avea parte de un control la pneumolog. După ce a fost consultată, medicii i-au interzis un anumit lucru pe care diva îl face de foarte mulți ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a ajuns de curând la medic pentru un control de rutină. După ce a fost consultată, doctorul i-a pus un diagnostic și i-a interzis complet să mai facă un lucru pe care diva îl avea în obișnuință de mai mulți ani. Iată ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii.

Ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii: „Trebuie să mă las de...'Ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii: „Trebuie să mă las de...'

Aceasta nu este foarte încântată de faptul că trebuie să renunțe la obiceiul ei, însă se va supune cerințelor. Este conștientă de faptul că sănătatea sa este mai presus decât orice.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere:„Să ne iubim mereu la fel

Citește și: Oana Roman a făcut atac de panică:„Uit să am grijă de mine'

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Citește și: Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19:„O lună stau în casă și fac tratament'

Ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii

Este cunoscut faptul că Oana Roman a suferit mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. De această dată, diva a mers la medic pentru un control de rutină, însă a aflat că suferă de o tuse tabacică cronică. Deși nu este ceva foarte grav, doctorii i-au recomandat acesteia să renunțe la fumat.

„Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar…trebuie să mă las de fumat pentru că am o tuse tabacică cronică', le-a spus Oana Roman fanilor.

Aceasta nu este foarte încântată de recomandarea medicilor, însă se va supune indicațiilor. Diva a căpătat acest viciu în urmă cu mulți ani, motiv pentru care îi va fi puțin dificil să renunțe cu totul la țigări.

Oana Roman, la un pas de moarte

În urmă cu 7 ani, Oana Roman a trecut printr-o situație care a speriat pe toată lumea. După ce a născut-o pe Isabela, vedeta a aflat că are anumite complicații apărute în urma operației de cezariană. Astfel, aceasta a ajuns într-o stare foarte gravă la spital.

Din fericire, Oana și-a revenit ca printr-o minune, însă a fost nevoită să aibă o atenție deplină față de corpul ei, pentru a nu apărea din nou probleme. Aceasta a declarat la vremea respectivă că se simte de parcă s-a născut a doua oară.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter