Oana Roman a făcut atac de panică: „Uit să am grijă de mine”

Publicat pe

Momente grele pentru Oana Roman astăzi, când a făcut atac de panică. Fiica lui Petre Roman a fost nevoită să-și anuleze planurile, pentru a se putea pune din nou pe picioare. Ea s-a confruntat și în trecut cu astfel de probleme și a dezvăluit care este cauza! Iată confesiunea dureroasă a vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman a trecut astăzi prin momente teribile. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a făcut un atac de panică, lucru ce a pus-o pe gânduri. Din păcate, nu este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de situație neplăcută. Vedeta a povestit că nu i s-a mai întâmplat asta de ani de zile și bănuiește care ar fi cauza problemei.

Oana Roman a făcut atac de panică: „Uit să am grijă de mine'Oana Roman a făcut atac de panică: „Uit să am grijă de mine'

Oana Roman și-a deschis din nou sufletul în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare. Le-a povestit despre un episod înfiorător, prin care a trecut chiar astăzi. Deși avea în plan să meargă la coafor, vedeta a fost nevoită să-și anuleze programarea, din cauză că a făcut un atac de panică.

Citește și: Motivul împăcării dintre Oana Roman și Marius Elisei:”Ne-am dat seama că…”

Citește și: Mioara Roman, internată din nou. Oana Roman:„Să vedem cum evoluează…'

Citește și: Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare. Fiul lui:„S-a dus la ceruri cu…'

Citește și: De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei:„El oriunde se duce, eu…'

Oana Roman a făcut atac de panică

Fosta soție a lui Marius Elisei a rămas astfel acasă, pentru a-și reveni. Oana Roman a postat o imagine cu ea în timp ce se afla întinsă pe pat. Le-a mărturisit admiratorilor că oboseala, gândurile, stresul, ar fi adus-o în această situație. În ultima perioadă, toate parcă s-au adunat pentru îndrăgita vedetă, iar ea a uitat să se mai ocupe de ea.

Oana Roman dă totul pentru familia ei și se ocupă în egală măsură și de carieră. Mereu cu agenda plină, ea susține că a uitat să aibă grijă de ea, ocupându-se de celalalte priorități, cum ar fi membrii familiei.

„N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari.

Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oanei Roman i s-a reactivat hipertiroidia

În luna august, Oana Roman a mers la medic pentru un set de analize amănunție. Vedeta a luat decizia, după ce, în ultima perioadă, s-a simțit destul de rău. Din păcate, bănuielile ei s-au adeverit, iar medicii au anunțat-o atunci că trebuie să reia tratamentul, din cauză că i s-a reactivat hipertiroidia.

„Am lipsă de fier, trebuie să iau niște suplimente cu fier. Am colesterolul un pic mărit. Mă mir, pentru că eu, nici când aveam 25 de kilograme mai mult decât am acum, nu am avut colesterolul mare niciodată.

În ceea ce privește tiroida am o mică problemă, pentru care trebuie să reiau tratamentul. Nu este nimic de îngrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie. M-ați întrebat ce tratament iau, dar vă sfătuiesc să mergeți la medic', a povestit Oana Roman, pe Instagram, în urmă cu ceva timp, potrivit click.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter