Horoscop 24 septembrie 2021. Zodiile care ceartă cu partenerul

Publicat pe

Horoscop 24 septembrie 2021. Va fi o zi plină de evenimente pentru mai multe zodii. Sunt nativi care au parte de conflicte în viața de cuplu și ar trebui să comunice cu partenerul de viață pentru a vedea cum pot rezolva situația. Pe de altă parte, alte zodii sunt mai norocoase din punct de vedere financiar și este posibil să câștige o sumă de bani importantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 septembrie 2021 – Berbec

Nu ai cea mai bună stare de spirit. Te simți irascibilă și riști, din acest motiv, să strici anumite relații cu persoanele din jurul tău. Pe de altă parte, există lucruri care o să te binedispune. Mai exact, vei primi o ofertă financiară de nerefuzat. În plus, fumezi și te gândești să renunți la acest obicei, acum este momentul perfect în care să faci această schimbare.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Taur

Între tine și partenerul de viață au existat mai multe neînțelegeri în ultima perioadă. Îți faci griji referitoare la cum vor evolua lucrurile între voi, însă trebuie să stai liniștită pentru că tensiunile vor dispărea și problemele voastre se vor rezolva. Pe de altă parte, trebuie să îți îmbunătățești condițiile de lucru și trebuie să ai și mai multă grijă de corpul tău.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Gemeni

Chiar dacă vor interveni o serie de probleme, îți dorești să îți păstrezi calmul în ceea ce privește familia și pe cei din jurul tău. Nu vrei să îi transformi pe cei dragi în victime colaterale. La locul de muncă, te vei înțelege foarte bine cu colegii și veți face treabă bună împreună. Totuși, trebuie să ai mai multă grijă la stres. Încearcă să te odihnești mai mult.

Citește și: Cum își exprimă zodiile sentimentele!Doar câțiva nativi sunt mai afectuoși

Citește și: Echinocțiu de toamnă 2021.Cele mai afectate zodii

Citește și: TOP 3 cele mai inteligente zodii!Nativii care au o memorie de invidiat

Citește și: Zodiile care fug de iubire!Cine sunt nativii care se îndrăgostesc foarte greu

Horoscop 24 septembrie 2021 – Rac

Ai parte de conversații lungi cu prietenii tăi buni, ceea ce te va bucura pentru că de mult n-ați mai stat la povești. Pe de altă parte, stai foarte bine pe plan financiar și chiar vei primi o sumă de bani pe care o așteptai de ceva vreme. În cazul în care vrei să te desparți de partenerul tău, analizează foarte bine situația și nu lua decizii la nervi.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Leu

Ai parte de conflicte în viața de cuplu. Încearcă să nu mai fi așa de perfecționistă și să mai lași de la tine. Trebuie să fii mai tolerantă pentru că partenerul tău nu va reuși să îți facă mereu pe plac. Pe de altă parte, ai cam exagerat cu cheltuielile în ultima perioadă. Este cazul să mai reduci din ele pentru a nu te trezi într-o situație de criză. La locul de muncă, vei începe un proiect nou.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Fecioară

Viața ta sentimentală este din ce în ce mai bună. Este foarte posibil ca partenerul tău să îți pregătească o surpriză. Poate fi vorba chiar despre o cerere în căsătorie. Pe de altă parte, ai o stare de spirit foarte bună, ceea ce se va reflecta și la locul de muncă. Colegii tăi se vor simți inspirați de tine și veți face echipă bună împreună.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Balanță

Nutrești sentimente contradictorii, însă nu te lăsa influențată de această situație. Bucură-te de viață. Pe de altă parte, ai și motive pentru care să sărbătorești. Pe plan financiar, vei obține mari beneficii și este timpul să îți faci un cadou. În plus, ai nevoie să te odihnești mai mult. Dacă te simți stresată, sportul poate fi un remediu foarte bun, potrivit antena3.ro.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Scorpion

Dacă ai de gând să solițici un împrumut în bancă, aceasta este ziua perfectă. Pe de altă parte, ai nevoie să te relaxezi, așa că vei avea parte de activități de recreere. Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine și simți că în sfârșit a răsărit soarele și pe strada ta. Nu-ți face griji din cauza conflictului de la locul de muncă. Se va rezolva de la sine.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Săgetător

Trebuie să înveți să te pui pe primul loc. Trăiești prea mult pentru cei din jurul tău. Prin toate deciziile pe care le ei, te neglijezi pe tine pentru ca unui alt membru din grupul tău sau din familie să îi fie bine. Niciodată nu o să mulțumești pe toată lumea. Mereu se va găsi cineva care să te critice și nici nu vei primi măcar înapoi pe cât ai oferit tu.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Capricorn

Este o zi perfectă pentru a-ți face prieteni noi. Dacă ai propria afacere, vei avea tendința să lucrezi prea multe ore, lucru care nu îți va fi deloc benefic, medical vorbind. Ai nevoie să te odihnești mai mult. Pe de altă parte, cineva ți-a atras recent atenția și îl admiri în secret. Încearcă să stai de vorbă cu persoana respectivă. Poate simte a fel ca tine.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Vărsător

Vei remarca uşor că ai nevoie de sprijinul familiei şi al altor fiinţe dragi, mai ales din partea acelora de care te simţi legată cel mai strâns. Atunci când sunteți împreună reușiți să vă distrați într-un mod special. Atenție însă la conflictul cu persoana iubită, care apare din senin. Nu pune paie pe foc și încearcă pe cât posibil să nu răspunzi la provocări pentru că o neînțelegere minoră poate degenera într-un scandal major.

Horoscop 24 septembrie 2021 – Pești

Dacă ești într-o relație, vei vedea că te vei apropia și mai mult de partenerul tău. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de o problemă la locul de muncă din cauza lipsei punctualității. Încearcă să remediezi acest lucru și nu-i lăsa pe ceilalți să își facă o părere greșită despre tine. În plus, încearcă să găsește timp liber și pentru a face puțină mișcare.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter