Când va fi înmormântat fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița. Anunțul fiului său, Alin Pascal

Publicat pe

În urmă cu câteva zile, fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița a încetat din viață. Ioan Cojocărița sau Jan, așa cum îi spuneau apropiații, a murit, lăsând în urmă multă durere în sufletele celor dragi. Fiul lor, Alin Pascal, a anunțat recent când va fi înmormântat bărbatul. Toată familia este în continuare în stare de șoc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Este doliu în inima Matildei Pascal Cojocărița. Fostul ei soț, Ioan Cojocărița, a murit în urmă cu câteva zile. Cea care a făcut anunțul dureros a fost chiar marea artistă. Astăzi, fiul lor, Alin Pascal, a dezvăluit data la care va fi înmormântat Jan, așa cum obișnuiau să-i spună apropiații.

Când va fi înmormântat fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița. Anunțul fiului său, Alin PascalCând va fi înmormântat fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița. Anunțul fiului său, Alin Pascal

Matilda Pascal Cojocărița trece prin momente cumplite, după ce prima ei iubire și tatăl fiului ei, Alin Pascal, s-a ridicat la Ceruri. Deși erau divorțați de mulți ani, artista și Ioan Cojocărița au păstrat o frumoasă relație de prietenie. S-au respectat reciproc până în ultima clipă, astfel că vedeta este profund afectată de pierderea lui.

Citește și: Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură:„Am pus mâna și copilul…'

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi'

Citește și: O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată cu COVID-19:„Mai stau o săptămână-două'

Când va fi înmormântat fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița

În urmă cu scurt timp, și Alin Pascal a făcut un anunț sfâșietor pe rețelele de socializare. Cântărețul a dezvăluit când va fi înmormântat tatăl lui, pentru ca cei care l-au iubit să-și poată lua „rămas-bun', așa cum se cuvinte.

Potrivit spuselor lui Alin Pascal, trupul neînsuflețit al tatălui său este depus în aceste momente la capela din fața cimitirului Eternitate Iași. Oamenii îi pot aduce un ultim omagiu începând de astăzi, joi, 23 septembrie, ora 18:00. Ioan Cojocărița va fi înmormânat vineri, pe 24 septembrie, ora 12:00.

„Pentru toți cei care doresc să-și ia un rămas-bun, tata Jan este depus la capela din fața cimitirului Eternitate Iași, începând de astăzi, joi, 23 septembrie, ora 18:00, iar înmormântarea va avea loc vineri, 24 septembrie, ora 12:00', a anunțat Alin Pascal pe Facebook.

Matilda Pascal Cojocărița, îndurerată după moartea fostului soț

În urmă cu câteva zile, Matilda Pascal Cojocărița a anunțat că fostul ei soț a murit. A scris doar cuvinte frumoase la adresa lui Ioan Cojocăriță, pentru că deși erau divorțați, erau buni prieteni acum. A spus despre el că a fost omul cu care și-a petrecut anii tinerețeii și care i-a oferit cel mai frumos cadou, pe fiul lor, Alin.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie. OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pămant, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață.

De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a desparțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace', scria Matilda Pascal Cojocărița atunci pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter