Ce relație are Alin Oprea cu fiii iubitei sale. Artistul a fost renegat de propriii copii: „Eu m-am trezit în...”

Publicat pe

Copiii lui Alin Oprea l-au renegat! Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa Uță nu s-a terminat nici acum, chiar dacă divorțul este deja pronunțat. Se pare că artistul a rămas fără ce avea mai drag în urma separării de fosta lui soție. Este vorba despre faptul că cei doi copii ai lui Alin nu mai vor să aibă de a face cu tatăl lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Copiii lui Alin Oprea l-au renegat. După ce s-au certat și atacat în nenumărate rânduri, atât în spațiul media când și prin tribunale, solistul de la Talisman și fosta lui soție Larisa au divorțat oficial.

Copiii lui Alin Oprea l-au renegat. Un aspect mai puțin plăcut al separării îl reprezintă faptul că cei doi copii pe care îi are cu Larisa au rupt legătura cu tatăl lor.

Copiii lui Alin Oprea l-au renegat

Copiii lui Alin Oprea l-au renegat. Melissa și Adrian nu vor să-și mai vadă tatăl și evită să-l întâlnească pe stradă, chiar și din greșeală, lucru care-l afectează cumplit pe celebrul cântăreț.

​​„Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante.

În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă', a declarat Alin Oprea exclusiv pentru Click.ro.

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:'Mie mi s-a părut un fel de infracțiune'

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:„O așteptam de o viață’

Citește și: Florin Chilian, despre secretul piesei Iubi

Citește și: Cove a semnat cu Prima TV după ce a plecat de la PRO TV

Ce relație are Alin Oprea cu fiii iubitei sale

Cântărețul și-a refăcut viața alături de frumoasa Medana, actuala ei iubită, care i-a oferit sprijinul, căldura și iubirea de care a avut nevoie.

Mai mult de atât, artistul se înțelege foarte bine și cu Daria și Darius, copiii partenerei sale, iar cei patru se comportă ca o adevărată familie.

Darius, cel mic, îl iubește foarte tare pe Alin Oprea. „Relaţia cu Daria şi Darius – copiii Medanei, a început foarte natural şi continuă în aceeaşi manieră. Parcă ne cunoaştem dintotdeauna.

Sunt nişte tineri extraordinari: frumoşi, deştepţi şi independenţi, cu personalităţi foarte puternice (nu se lasă influenţaţi de nimeni şi de nimic în afară de propria conştiinţă).

Eu îmi doresc să fiu un prieten şi un confident al lor. Îi susţin în tot ce-şi doresc să facă şi chiar mă implic personal atunci când este nevoie.

Cu Darius de exemplu mergem împreună la sala de sport, facem pregătire la matematică, ieşim în oraş etc.

M-am bucurat chiar şi în această vară aglomerată de prezenţa lor la mare, unde în afară de clasicele bălăceli la piscină, m-au însoţit şi la câteva dintre evenimentele mai importante', a declarat Alin Oprea pentru sursa citată.

„Procesul de divorț este încheiat’

Alin Oprea și fosta soție, Larisa, au de împărțit mai multe bunuri: apartamente, vila în care și-au consumat căsnicia și bani.

Mai exact, cei doi au de împărțit o avere estimată la un milion de euro. „Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate.

Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot’, ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, „încornorat’, „jecmănit’ și tratat ca un „sclav pe plantație’, ceea ce este inadmisibil.

Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe nisip mișcător’, împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!’, a spus Alin Oprea pentru impact.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter