Ce relație are Brigitte cu fiica ei după ce s-a măritat cu Florin Pastramă. "Eu sunt un pic mai dură..."

Publicat pe

Brigitte a devenit recent protagonista unui scandal alături de fiul ei Robert, acuzațiile reciproce curgând pe bandă rulantă. Iată însă ce relație are soția lui Florin Pastramă cu fiica ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Brigitte traversează momente dificile în această perioadă, după ce reclamația la poliție pe care a făcut-o împotriva prietenilor fiului ei care i-au devastat casa și i-au furat mașina a tulburat apele complet.

Brigitte a ascuns adevărul multă vreme

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, la fel ca și declarația vedetei că fiul ei se droghează, deoarece, până recent, brunteta a ascuns destul de bine cum stau lucrurile în familia ei, susținând că relația cu cei doi copii ai ei este bună.

'Vreau să spun că, în momentul de față, fata mea nici măcar nu mai îmi spune mie în față direct dacă vrea să meargă undeva, se duce la Florin și îi zice…'te duci la mama și îi spui că vreau să ies, hai te rog!'Cam asta este relația lor acum, se înțeleg bine și el este ca un fel de…'tampon' între mine și copii.

Recunosc, eu sunt un pic mai dură cu ei, mai autoritară, pentru că au crescut fără tată și m-am gândit să substitui și rolul de tată. Le zic de mai multe ori…NU. Florin fiind nou în familia mea, nu le zice niciodată NU, este mai conciliant…spune 'vedem,facem, îi fac eu toate poftele, vorbesc eu'. Așa stă situația', povestea Brigitte Pastramă, cu ceva vreme în urmă la WOWbiz.ro

Citește și: Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Ulterior, după ce lucrurile au degenerat, Brigitte a făcut declarații uluitoare despre fiul ei, susținând că se droghează de la 14 ani și are un anturaj dubios, în timp ce Robert, fiul ei, a dezvăluit faptul că mama lui îl agresa și că l-a manipulat pentru a-i lua partea de avere care i s-ar fi cuvenit de drept de la tatăl lui.

„De fiul meu s-a apropiat foarte ușor”

După ce Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit, nici fiica ei, Sarah, nu a fost prea încântat. La început, aceasta nu a fost deloc de acord cu relația celor doi și cu atât mai puțin cu căsătoria. Recent însă, Brigitte a povestit, la Kanal D, cum stau lucrurile acum în familia lor.

'Relația pe care au parcurs-o Florin și copiii mei în decursul acestui an este una foarte bună. Uite, de fiul meu, s-a apropiat foarte ușor, dar de Sarah, greu!!! Primul an, i-a fost dificil să realizeze o conexiune cu ea, fiindcă ea spera să mă împac cu tatăl său, asta a fost dorința ei, cel puțin până acum câteva luni! Nu a acceptat niciun băiat în viața ei, nici pe Ilie (n.r. Ilie Năstase) nu l-a acceptat, adică un tată vitreg. Mai ales pe Florin nu l-a vrut! Ea se uită pe internet, se uită pe You Tube și tot timpul a încercat să îi găsească nod în papură!', a povestit Brigitte la wowbiz.ro.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”/ EXCLUSIV

Sarah se înțelege bine cu tatăl ei vitreg

Între timp însă, lucrurile s-au schimbat mult, iar Sarah a trecut la sentimente mai bune față de tatăl ei vitreg. Ba mai mult, după cum a mărturisit Brigitte, soțul ei este cel conciliant, în timp ce ea este mult mai inflexibilă…

'Vreau să spun că, în momentul de față, fata mea nici măcar nu mai îmi spune mie în față direct dacă vrea să meargă undeva, se duce la Florin și îi zice…'te duci la mama și îi spui că vreau să ies, hai te rog!' Cam asta este relația lor acum, se înțeleg bine și el este ca un fel de…'tampon' între mine și copii.

Ce relație are Brigitte cu fiica ei după ce s-a măritat cu Florin Pastramă. "Eu sunt un pic mai dură..."Ce relație are Brigitte cu fiica ei după ce s-a măritat cu Florin Pastramă. "Eu sunt un pic mai dură..."

Recunosc, eu sunt un pic mai dură cu ei, mai autoritară, pentru că au crescut fără tată și m-am gândit să substitui și rolul de tată. Le zic de mai multe ori…NU. Florin fiind nou în familia mea, nu le zice niciodată NU, este mai conciliant…spune 'vedem, facem, îi fac eu toate poftele, vorbesc eu'. Așa stă situația', a spus Brigitte Pastramă pentru wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter