Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă: „Nu mă suportă”

Publicat pe

Cine este persoana căreia Narcisa Suciu nu i-ar refuza avansurile. După mai bine de un an în care nu a putut veni deloc în România din cauza pandemiei, Narcisa Suciu a venit să își viziteze rudele. Cu această ocazie, ea a răspuns și curiozităților pe care Marius Manole le are. Invitată la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde', interpreta a dezvăluit lucruri pe care nu le-a discutat niciodată până în acest moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu este una dintre cele mai iubite interprete din România. Aceasta a părăsit în urmă cu mulți ani România, iar acum s-a întors pentru a-și vizita rudele. Cu această ocazie, cântăreața a participat și la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde', moderată de Marius Manole. Aici, diva a vorbit despre câteva aspecte ale vieții sale private, despre care nu a mai menționat în trecut.

Vedeta a dezvăluit cine este persoana căreia nu i-ar refuza niciodată avansurile, dar și care este motivul pentru care nu ar mai colabora cu Mircea Rusu.

Citește și: Cum arată Narcisa Suciu la 10 ani după ce a plecat din România.Artista locuiește în Finlanda și are o fiică superbă

Citește și: Narcisa Suciu, îngrijorată pentru fiica sa, care merge la muncă în Finlanda în plină pandemie de coronavirus:'Lucrează într-un centru comercial, au avut în jur de 200 de clienți'

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela.Ce rol interpretează

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară:„Mă duce la…'

Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă

În cadrul emisiunii lui Marius Manole, Narcisa Suciu a făcut o serie de declarații cu privire la Ștefan Hrușcă. Întrebată cu cine ar refuza o colaborare dintre Fuego, Mircea Radu și Ștefan Hrușcă, aceasta a dezvăluit faptul că ultimul dintre ei nu ar suporta-o.

Cu Fuego n-aș refuza o colaborare… Am și fost invitată la emisiunea lui și și-a dorit foarte tare să cântăm împreună. Dar noi am fost colegi la facultate, deci ne știm de copii. Cu Ștefan Hrușcă… cred că ar refuza el. Am auzit că nu mă suportă. Am avut două interacțiuni absolut dezolante', a povestit ea.

Cine este persoana căreia Narcisa Suciu nu i-ar refuza avansurile

Întrebată cine este persoana publică ale cărui avansuri nu le-ar refuza niciodată, Narcisa Suciu a răspuns fără să stea pe gânduri. Se pare că interpreta are o slăbiciune pentru Cristi Minculescu, pe care îl consideră un adevărat superstar.

Cristi Minculescu. Când îl aud cântând… el e the voice pentru mine, mă uit la el ca la un superstar. Era admirația mereu acolo. Bineînțeles, nu se întâmplă nimic, pentru că nici dânsul nu vine, iar eu sunt un om foarte loial', a spus ea.

Narcisa Suciu, despre relația pe care o are cu socrii săi

Diva a mai povestit în cadrul emisiunii „Întrebarea mesei rotunde' și despre căsnicia ei din Finlanda. Aceasta a declarat că îl admiră foarte mult pe soțul său, dar și pe socrul ei.

Știu că eu am fost mai îndrăzneață, ceea ce nu se întâmplă niciodată. Mie îmi place ca omul să fie hotărât. Soțul meu e un om pe care îl admir în fiecare zi. Între mine și socrul meu este o chestie specială. Dacă mă cerea el, cu el mă măritam', a adăugat ea.

Narcisa Suciu a cântat în Finlanda

Aceasta a cântat în Finlanda în cadrul unei slujbe de înmormântare. Ea a povestit că piesa interpretată a fost una de plecare, extrem de emoționantă.

Am cântat la o înmormântare în Finlanda, un cântec de plecare. Am făcut concurs care cântă mai de jale', a spus ea.

Cu cine nu ar colabora interpreta

Aceasta a dezvăluit și numele persoanei cu care nu ar colabora. Este vorba despre Mircea Radu, cu care interpreta a mai cântat, însă față de care are o ușoară reținere.

Despre perioada în care mergea la festivaluri alături de nume mari din industria muzicală, Narcisa Suciu are doar cuvinte de laudă.

Din asta trăiam, îi trimiteam bani și fratelui. Îmi placea și să mă cert. La un moment dat a început să-mi umble buhul că nu sunt întreagă la cap. De obicei ne prindeam cine câștigă, în funcție de cine era în juriu', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter