Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican: "Au plecat de jos, împreună"

Publicat pe

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face declarații șocante despre relația dintre artist și Niculina Stoican. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între cei doi cântăreți. În cadrul unui interviu, Maria Tarchila a vorbit deschis despre pierderea suferită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Este o zi dificilă pentru familia, dar și pentru fanii care l-au îndrăgit o viață întreagă pe Petrciă Mîțu Stoian. Artistul a fost condus pe ultimul drum. Moartea acestuia a adus multe speculații și dezvăluiri șocante.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face declarații neașteptate despre relația dintre Niculina Stoican și fratele ei.

Citește și:Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian.Ce rude celebre avea regretatul artist

Citește și: Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian:„Îmi era ca un frate

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela

Citește și: Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci.Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

Extrem de afectată de moartea artistului, Maria Tarchila a făcut primele declarații. Femeia susține că, dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă, fratele ei ar mai fi trăit la momentul actual.

'Mi-a zis, sor-mea uite şi tu cum am ajuns. Zic taci că te faci bine. Tu eşti puternic. Şi atunci el a zis că nu mai poate. Nu mai credea că se face bine. S a dus şi noi am rămas doar noi doi din familie.

Eu am imaginea aceea de la spital, sper că pot să o pierd, pentru mine rămâne cel mai iubit om. Dacă nu se ducea la clinica ar mai trăit mult şi bine. Să iasă la iveală ce s-a întâmplat şi să nu mai moară nimeni', a spus femeia în emisiunea 'La Măruță' de la Pro TV.

Deși au tot apărut mai multe informații legate de o posibilă ceartă între interpretul de muzică populară și Niculina Stoican, sora artistului spune că aceasta l-a cunoscut foarte bine. Ba chiar mai mult, cei doi au pornit împreună la drum și au trecut prin multe momente dificile împreună.

Maria Tarchila chiar a ținut să-i mulțumească artistei că a avut atât de mare grijă de Petrică Mîțu Stoian.

'El și Niculina au crescut împreună, au plecat de jos împreună, cu valizele, făceau drumul pe jos până la Baia, nu cred că ei aveau un conflict de ură. Ei țineau unul la altul. Niculina ştia mai multe despre el ca mine. Îi mulţumesc Niculinei pentru ce a făcut pentru el. Ştiţi cum suntem noi femeile: suntem rele de gură, dar nu la inimă', a spus Maria Tarchila.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter