Regulile se schimbă la Asia Express. Vedetele vor lupta separat: „Este foarte dificil...”

Publicat pe

În această seară, regulile se schimbă la Asia Express. A patra zi a etapei de săptâmâna aceasta, cunoscută până în acest moment drept ziua de bilanț, va veni cu o surpriză pentru cele cinci echipe care au rămas să lupte pentru marele trofeu care îi așteaptă la finalul Drumului Împăraților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Începând cu seara aceasta echipele se despart, iar vedetele vor lupta separat în cursă la Asia Express. „Stăteam și ne făceam toți scenarii. Nici nu știi la ce să te aștepți, dacă e de bine sau de rău! Șocul a fost foarte puternic. Ne-am așteptat la o surpriză, dar nu la asta!', vor afirma aceștia la primirea veștii.

Regulile se schimbă la Asia Express. Echipe se despart încă o dată

Potrivit unui comunicat de presă al postului Antena 1, cinci concurenți vor rămâne alături de Irina Fodor să îndeplinească anumite provocări, ceilalți cinci vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor călători separat.

Își vor găsi cazare, vor face singuri autostopul și misiunile. Parcursul celor care pleacă singuri pe Drumul Împăraților va depinde de rezultatele la jocuri ale coechipierilor rămași alături de prezentatoarea emisiunii.

Citește și: Cuza s-a accidentat grav la Asia Express

Citește și: Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică

Citește și: Câți copii își dorește Simona Halep

Ce reacție a avut Elwira Petre, după schimbarea regulilor

Dacă cei din urmă vor câștiga jocurile și cei de pe traseu vor primi anumite avantaje prețioase în joc. Despărțirea îi va surprinde, dar și îi va emoționa:

„Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor', va spune Elwira Petre cu ochii în lacrimi.

„Nici n-am plecat bine că m-am gândit la Adi, m-a luat dorul. Nu eram pregătit pentru asta', va adăuga Emi. Cum se vor descurca vedetele singure în cursă, telespectatorii pot afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție „Asia Express- Drumul Împăraților'.

Ce trebuie să știi despre Asia Express

Show-ul cuprinde un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenți care se luptă pe un traseu lung de aproape 4.000 km pentru a ajunge la o anume destinație într-o călătorie împărțită pe mai multe etape.

Fiecare concurent are la dispoziție bunurile personale într-un rucsac și un euro pe zi în valuta locală cu care trebuie să satisfacă nevoile sale primare. Cuplurile nu pot folosi banii lor pentru a plăti mijloacele de transport, însă pot convinge localnicii să le achiziționeze bilete pentru acestea.

În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, primul sezon fiind prezentat de Gina Pistol și Marius Damian.[2] În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către căntăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu, aceștia fiind foști concurenți ai sezonului 1.

În sezonul 3, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți cu Oase, câștigătorul sezonului 2[4] și Marius Damian. În sezonul 4, Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, alăturându-li-se lui Oase și lui Marius Damian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter