Oana Moșneagu, adevărul despre relația cu Vlad Gherman: „Petrecem foarte mult timp împreună”. Cum a reacționat Cristina Ciobănașu / EXCLUSIV

Publicat pe

După o serie de imagini controversate, mulți s-au întrebat ce relație are Oana Moșneagu cu Vlad Gherman. Chiar actrița ne-a dezvăluit adevărul, în revista VIVA! de decembrie. Frumoasa actriță ne-a mărturisit și ce spune Cristina Ciobănașu despre acest subiect. Totodată, ea ne-a vorbit despre cea mai frumoasă surpriză pe care a primit-o din partea unui bărbat, dar și despre dezamăgirile suferite în dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, o serie de imagini cu tine și Vlad Gherman au stârnit rumoare și știu că fanii chiar v-au întrebat dacă formați un cuplu… Ce ne poți spune despre asta, ce relație ai cu Vlad? Dacă nu mă înșel, se întâmplă adesea să vă petreceți timpul împreună, nu?

Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.

Oana Moșneagu, adevărul despre relația cu Vlad Gherman: „Petrecem foarte mult timp împreună'. Cum a reacționat Cristina Ciobănașu / EXCLUSIVOana Moșneagu, adevărul despre relația cu Vlad Gherman: „Petrecem foarte mult timp împreună'. Cum a reacționat Cristina Ciobănașu / EXCLUSIV

Citește și: Vlad Gherman, despre presupusa relație cu Oana Moșneagu:”M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună”

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela.Ce rol interpretează

Citește și: Irina Tănase a mers într-un atelier de rochii de mireasă, după ce s-ar fi certat cu Liviu Dragnea.A fost surprinsă chiar în mașina politicianului

Citește și: A murit John Miles, cunoscut pentru balada „Music'!Legendarul muzician a colaborat cu Tina Turner și Jimmy Page

Ce relație are Oana Moșneagu cu Vlad Gherman

Cum privește Cristina Ciobănașu relația apropiată dintre tine și Vlad? Ai simțit nevoia poate să te justifici, să îi dai anumite explicații?

Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim.

Te întreb direct… Ai un iubit? Există un bărbat în viața ta de care ești îndrăgostită, care-ți provoacă fluturi în stomac?

Ah, vrei să îmi îndepărtezi potențialii pretendenți, eu zic să nu ucidem speranța și misterul, totuși, haha!

Cum s-a schimbat viața ta sentimentală de când ai devenit celebră? Ți se pare mai greu sau mai ușor să găsești un partener, în acest context?

E pe cât de greu i-ar fi oricărui om care e limitat, o dată de pandemie și, a doua oară, de puținul timp liber pe care îl are. În condițiile în care e greu să cunoaștem oameni noi în această perioadă și în care eu sunt 90% din timpul meu pe set… faceți voi matematica, haha!

Oana Moșneagu, despre dezamăgirile suferite în dragoste

Ești o femeie curtată, bănuiesc… Care e cea mai frumoasă surpriză pe care ți-a făcut-o un bărbat, în timp ce te curta?

Cred că cea mai frumoasă surpriză a fost un pachețel pe care cineva mi l-a trimis când eram răcită. Conținea o păturică, un ceai cu lemn dulce, demențial, împotriva răcelii, și niște lumânări parfumate. A fost un gest foarte drăguț.

Care e cea mai mare dezamăgire pe care ai trăit-o din dragoste?

Minciuna. Dezamăgirea constatării că percepția mea asupra realității nu corespunde realității în sine și că percepția asupra relației mele și a omului pe care îl iubesc este alterată de o proiecție, o iluzie și nu este realistă.

Sursă foto: Denis Androne, Șerban Nițescu, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter