Ce relație este acum între Lia Bugnar și Anghel Damian. Actrița a dezvăluit cum se înțelege cu fostul iubit: "Îl putem iubi în continuare"

Publicat pe

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost împreună 9 ani, iar relația lor a luat sfârșit în urmă cu câteva luni. Actorul s-a cuplat cu Theo Rose, după ce a cunoscut-o la filmările serialului Clanul. Cu toate acestea, Lia Bugnar și fostul iubit colaborează pe plan profesional. Recent, actrița a dezvăluit ce relație are acum cu Anghel Damian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anghel Damian s-a cuplat cu Theo Rose, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului Clanul. Producția este regisată chiar de el și fosta lui iubită, Lia Bugnar. Cei doi au fost împreună 9 ani, iar diferența de vârsta este de 23 de ani. Recent, actrița a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul ei partener.

Ce relație este acum între Lia Bugnar și Anghel Damian. Actrița a dezvăluit cum se înțelege cu fostul iubit: "Îl putem iubi în continuare"Ce relație este acum între Lia Bugnar și Anghel Damian. Actrița a dezvăluit cum se înțelege cu fostul iubit: "Îl putem iubi în continuare"

Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vreme de nouă ani a trăit o poveste de dragoste alături de Anghel Damian. Despărțirea celor doi a luat prin surprindere pe multă lume, mai ales că cei doi au avut o relație discretă în toți acești ani.

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment.În ce ipostaze au fost surprinse împreună

Citește și:Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Imagine de pe vremea când era manechin:„Eram de o pudoare exacerbată'

Citește și:Claudia Pătrășcanu a câștigat încă un proces împotriva lui Gabi Bădălău:”Am fost angajată destul și…”

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, este însărcinată a doua oară:”Dacă stau mă ia amețeala”

Ce relație este acum între Anghel Damina și Lia Bugnar

După o relație de 9 ani, Anghel Damian și Lia Bugnar s-au despărțit. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar actorul formează în prezent un cuplu cu Theo Rose. Deși pare surprinzător, cei trei se întâlnesc aproape zilnic pe platourile de filmare ale serialului Clanul.

Cei doi foști iubiți sunt regizorii serialului, iar Theo Rose intepretează personajul principal în peliculă. Lia Bugnar a povestit recent ce relație are în prezent cu fostul ei iubit. Fără menajemante, vedeta a declarat că îl iubește în continuare pe Anghel, dar acum trebuie să învețe să-l iubească precum un prieten. Invitată în prima ediția din sezonul 4 al show-ului digital „Întrebarea Mesei Rotunde', moderat de Marius Manole, actrița a făcut dezvăluiri inedite.

Lia Bugnar: „Îl putem iubi în continuare”

Lia Bugnar a recunoscut că după despărțire s-a simțit ca si când „ar fi lovit-o tancul”, dar în continuare este prietenă cu Anghel. Ori de câte ori are nevoie, actriță îl sună pe fostul ei iubit, mai ales că cei doi colaborează pe plan profesional. De asemenea, vedeta susține că îl iubește în continuare pe Anghel Damian, iar acest lucru i se pare normal.

„Lui nu i-au dispărut calitățile, adică pentru ce l-am iubit îl putem iubi în continuare. Nu s-a schimbat, ba chiar e un om care artistic evoluează spectaculos și e un prieten pe care chiar ne putem baza.(…) Anghel e Anghel, el nu s-a deteriorat cu nimic.”, a declarat Lia Bugnar.

Ce părere are Lia Bugnar despre Theo Rose

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a fost o mare surpriză pentru toată lumea. Fosta și actuala iubită a lui Anghel Damian se întâlnesc aproape zilnic pe platourile de filmare ale serialului Clanul. În urmă cu câteva săptămâni, la lansarea grilei de toamnă, PRO TV a reunit toate vedetele. Aflate sub același acoperis, Lia Bugnar și Theo Rose au interacționat. Ba chiar, actrița și-a spus părerea despre actuala iubită a fostului ei partener.

„Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.”, a declarat Lia Bugnar pentru cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter