Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez la 5 luni de la moartea mamei sale. Adolescenta nu a rămas cu soțul actriței

Publicat pe

După moartea actriței Edith Gonzalez, viața fiicei sale în vârstă de 16 ani s-a schimbat complet. Iată cine a primit custodia adolescentei! Nu este soțul regretatei actrițe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 13 iunie, lumea telenovelelor a primit o lovitură dureroasă. Vestea că Edith Gonzalez a murit a fost un șoc pentru toată lumea. Celebra actriță suferea de cancer, iar din păcate, boala a răpus-o. Edith Gonzalez avea o fetiță în vârstă de 15 ani, adolescenta a suferit enorm după moartea mamei sale.

Tatăl biologic a primit custodia fiicei lui Edith Gonzalez

De parcă moartea mamei sale nu ar fi fost de ajuns, la scurt timp după aceea în viața Costanzei s-a schimbat complet. Deși la vremea respectivă ea locuia alături de Lorenzo Lazo, soțul actriței, custodia adolescentei a primit-o tatăl ei biologic, Santiago Creel, deși între cei doi nu exista o legătură apropiată.

În cele din urmă, adolescenta s-a integrat în noua ei familie, iar acum locuiește alături de tatăl ei biologic și partenera sa, Paulina Velasco.

'Constanza trăiește acum cu tatăl ei și are două surori mici. Soția lui Creel o iubește mult. În ciuda tristeții pe care o resimte după pierderea mamei ei, are o familie și se simte iubită. Eu cred că e bine', a dezvăluit o sursă apropiată familiei, potrivit El Heraldo.

Constanza are o relație foarte bună și cu Victor Manuel Gonzalez, fratele actriței. Acesta povestea că adolescenta i-a călcat mamei sale pe urme în privința talentului, dar este mai atrasă de muzică decât de actorie. În plus, tânăra continuă munca de caritate a mamei sale.

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez la 5 luni de la moartea mamei sale. Adolescenta nu a rămas cu soțul actrițeiCe s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez la 5 luni de la moartea mamei sale. Adolescenta nu a rămas cu soțul actriței

Edith Gonzalez, scrisoare emoționantă pentru fiica ei

Înainte cu puțin timp ca Edith Gonzalez să moară, aceasta a scris o scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Constanza. Cele două aveau o relație foarte bună, iar actrița considera că fata ei este miracolul vieții sale.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo’, a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei, în urmă cu puțin timp înainte de a pierde lupta cu boala.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină: „Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani. Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: Cum se simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la jumătate de an după ce a fost în comă, și cine are grijă de ea. Nu este soțul ei!

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: „Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele: 'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter