Ce salariu are Elena Lasconi la Primăria din Câmpulung: „La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute”

Publicat pe

În septembrie 2020, Elena Lasconi a câștigat alegerile locale pentru Primăria din Câmpulung Muscel. Ea a ales să renunțe la televiziune și să se dedice carierei politice. Deși are aproape un an de când a ocupat fotoliul de primar din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi a dezvăluit abia acum ce salariu încasează lunar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Elena Lasconi a fost invitată în emisiunea „La Măruță', de la PRO TV, unde a făcut dezvăluiri despre sarcinile pe care le are în cadrul primăriei. În plus, ea nu s-a ferit să mărturisească public ce salariu primește lună de lună.

Ce salariu are Elena Lasconi la Primăria din Câmpulung: „La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute'Ce salariu are Elena Lasconi la Primăria din Câmpulung: „La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute'

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat: „Nu ne-am dorit să mergem la Primărie”/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cunuie. Iată dovada

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu: „Este o frustrare a oamenilor că…'

Citește și: Cele mai extravagante ținute de la Met Gala. Starurile care au stârnit controverse pe covorul roșu

Ce salariu primește lunar Elena Lasconi la primăria din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a mărturisit că are 9.000 de lei salariul la primărie. Tot ea, a recunoscut că acești bani îi făcea în doar 40 de minute pe vremea când lucra la PRO TV.

„Am 9.000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute.

Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!', a dezvăluit Elena Lasconi în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Elena Lasconi revine la PRO TV

Zilele trecute, Elena Lasconi a anunțat că revine la PRO TV. Ea a fost cooptată pentru un proiect la trustul menționat care se numește ‘Căsătoriți pe nevăzute. Primăria orașului Câmpulung Muscel va avea rolul de ofițer al stării civile în show-ul matrimonial.

„Mă bucur foarte mult că eu voi oficia aceste căsătorii. De-abia aștept să văd reacțiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare. Poate să fie cu noroc. Oricum, căsătoria este o ruletă.

Că te cunoști de un an, o lună, zece ani, căsătoria este o călătorie lungă, cu bune și rele. M-aș bucura foarte mult să fie prieteni pe viață. Prietenia și simțul umorului cred că sunt foarte importante', a spus Elena Lasconi, potrivit Pro TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter