Ce se întâmplă cu CRBL, după ce s-a mutat iar în Spania: "Nu aștept de la nimeni iertare"

Publicat pe

CRBL a decis să-și ia familia și să se mute în Spania. De mai bine de un an de zile, cântărețul își trăiește visul alături de soția și fiica sa. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre schimbarea făcută, dar și ce mai face în ultima perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, se pare că îndrăgitul artist este extrem de bine în Spania și consideră că a luat o decizie foarte bună. A făcut dezvăluiri despre cariera sa, dar și despre trecutul său. Iată ce spune artistul.

Citește și: Oase, despre momentul când a mâncat, la Asia Express, ou de rață cu embrion în el:'Mi se ridică pielea pe mine şi acum când mă gândesc!'

Citește și: Îți aduci aminte de CRBL, de când făcea parte din formația Simplu? Ce s-a întâmplat cu foștii lui colegi

Citește și: Unde pleacă Edward Sanda și Cleopatra Stratan în luna de miere.Au ales o destinație exclusivistă

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Ce mai face CRBL, după ce s-a mutat în Spania

În urmă cu un an, CRBL și-a luat familia și a decis să se mute în Spania, în zona Valencia. Cântărețul susține că a fost o decizie înțeleaptă și nu-și mai dorește să revină în țară.

'Mi-e bine unde sunt, cum sunt. În plus, nu s-a schimbat absolut nimic din decizia mea luată acum ceva vreme și pe care multă lume o cunoaște. Ceea ce s-a schimbat e la nivel social, la cel al comunicării, cu accentul pus pe social-media. Iar asta e evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine', declară CRBL pentru Playtech.ro.

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail, susține că nu vrea să învețe spaniloa și că, totodată, nu-și dorește să facă muzică în limba respectivă. Publicul lui este în România și nu o să schimbe asta.

'Nu am de gând să mă atașez de limba spaniolă. Nu mă interesează deloc spaniola pentru a compune muzică. O fac în continuare în română și nu am niciun motiv să schimb asta!', răspunde el la întrebarea.

'Nu aștept de la nimeni iertare”

În urmă cu un an, relația de prietenie dintre Oase și CRBL a luat sfârșit. Astfel, la puțin timp după, artistul a decis să plece în Spania și să se stabilească acolo. Se pare că acesta a trecut peste problema respectivă și nu mai așteptă scuze din partea oamenilor care au existat în viața lui la un moment dat.

'Nu aștept de la nimeni iertare sau scuze. Nu există așa ceva. Ceea ce s-a petrecut, s-a petrecut! Nu are niciun rost să revenim asupra trecutului!', a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter