Ce se întâmplă între fiica lui Răzvan Simion și Lidia Buble, după despărțire. Erau ca două surori, dar acum...

Publicat pe

Deși Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion, aveau o relație foarte bună, se pare că primul copil al prezentatorului TV a dat-o uitării pe celebra solistă. Indiciile prezente pe rețelele de socializare indică faptul că acestea nu își mai vorbesc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit vreme de 5 ani și au colaborat inclusiv pe plan profesional, iar în vara anului 2020 și-au spus „adio!'. Întreaga presă scria atunci despre despărțirea dintre cei doi, dar se pierduse din vedere un detaliu esențial: Tudor și Ianca, fiica lui Răzvan Simion și fiul acestuia, păreau extrem de atașați de Lidia Buble. Deci, ce s-a întâmplat cu relația dintre solistă și copiii prezentatorului TV?

Citește și: Lidia Buble a clacat și a izbucnit în plâns pe Instagram: „Mi-e dor de…”

Citește și: Dramele din viața lui Dan Bittman. Tatăl său a murit când se afla pe scenă: „O tragedie”

Citește și: Apropieri suspecte între Lidia Buble și Cobra Tate. Au ieșit împreună la restaurant de două ori într-o săptămână

Citește și: Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac, în liceu: „Ea e superbă și eu sunt un dobitoc'

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, și Lidia Buble nu își mai vorbesc?

Ei bine, înainte ca Lidia Buble și Răzvan Simion să ajungă la despărțire, fiica prezentatorului și iubita acestuia aveau o relație extrem de strânsă. Cele două erau foarte apropiate, dar, la aproape un an de la despărțire, Iaca și Lidia Buble au rupt orice legătură! Mai mult decât atât, se pare că fiica lui Răzvan Simion este cea care a luat decizia radicală.

Ce se întâmplă între fiica lui Răzvan Simion și Lidia Buble, după despărțire. Erau ca două surori, dar acum...Ce se întâmplă între fiica lui Răzvan Simion și Lidia Buble, după despărțire. Erau ca două surori, dar acum...

Cum Instagram-ul se află la doar un click distanță, iar verificarea acestuia poate determina relația dintre două persoane, vă mărturisim că Ianca nu o mai urmărește pe Lidia Buble, semn că pe fiica prezentatorului TV nu o mai preocupă fosta iubită a tatălui ei. Cu toate acestea, Lidia Buble nu a șters cu buretele cei 5 ani petrecuți alături de Răzan Simion, motiv pentru care nu a șters-o nici pe Ianca din lista persoanelor pe care le urmărește.

Lidia Buble și Ianca erau „ca două surori'

Fiica lui Răzvan Simion pare că a dat-o uitării pe faimoasa cântăreață, dar în trecut cele două erau foarte apropiate. Lidia Buble declara, în urmă cu ceva timp, că ea și Ianca sunt ca două surori. De altfel, și Răzvan Simion dezvăluia, în glumă, că are trei copii.

„Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon.

Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii.'
, explica Lidia Buble.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter