Ce semne primește fiica lui Dem Rădulescu, de la tatăl ei, din lumea de dincolo: „În momentele de cumpănă...”

Publicat pe

Irina, fiica lui Dem Rădulescu, avea doar 13 ani în momentul în care tatăl ei s-a stins din viață. Aceasta nu a primit de la regretatul actor doar moștenirea generită, ci și pe cea artistică, îmbrățișându-i profesia. Recent, Irina a povestit despre amintirile prețioase pe care le are cu Dem Rădulescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dem Rădulescu s-a stins din viață în anul 2000. Născută într-o familie de actori – Irina este fiica lui Dem Rădulescu și a actriței Adriana Șchiopu – Irina a urmat aceeași carieră, părinții săi fiind o adevărată inspirație pentru ea. Recent, Irina a vorbit despre părinții ei, Adriana Șchiopu și Dem Rădulescu și a scos la iveală ce amintiri o leagă de cei care i-au dat viață.

Ce semne primește fiica lui Dem Rădulescu, de la tatăl ei, din lumea de dincolo: „În momentele de cumpănă...'Ce semne primește fiica lui Dem Rădulescu, de la tatăl ei, din lumea de dincolo: „În momentele de cumpănă...'

Într-un interviu pentru Acces Direct, fiica lui Dem Rădulescu a mărturisit că a realizat cât de mult îi iubește pe părinții ei în momentul în care se bucura mai mult pentru reușitele lor decât pentru ale ei. Aceasta a mai spus că ea avea 13 ani în momentul în care tatăl ei s-a stins din viață.

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru:„El a fost principalul motiv pentru care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA:„Am spălat chiloții altei femei'

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin organizează petrecerea de botez a fiului lor.Când va avea loc evenimentul

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.Eva Zaharescu și Ștefan Manolache, primele imagini împreună

Irina, despre tatăl ei, Dem Rădulescu

Irina își amintește că, în ultima perioadă, Dem Rădulescu începuse să se resimtă, doar că nu a vrut să renunțe la cariera lui. Adriana Șchiopu l-a rugat să renunțe măcar la radio, însă acesta a refuzat-o, spunându-i că oamenii se obișnuiseră cu vocea lui.

Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes… Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit (n.r. – Dem Rădulescu) când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare… În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga „te rog frumos, măcar la radio renunță'. El era de o rigoare… El spunea: „nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea', a mai spus fiica lui Dem Rădulescu, Irina.

Ce semne primește Irina din lumea de dincolo

Dem Rădulescu adora să meargă foarte mult pe jos, iar Irina a realizat că a moștenit și această „pasiune' de la regretatul actor. În plus, actrița a mărturisit că a primit semne de la tatăl ei în continuare. Mai exact, Irina a spus că în momentele de cumpănă, mereu s-a ivit ceva care s-o ajute să depășească situați, ceva „ca trimis din altă lume'.

E foarte greu să spui „sunt actriță' când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. (…) Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri. (…) De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume', a continuat Irina.

Irina i-a spus tatălui ei că vrea să devină actriță

Irina a povestit că lui Dem Rădulescu i-ar fi plăcut cu siguranță s-o vadă performând. Aceasta a apucat să îi spună regretatului ei tată că își dorește să devină actriță, însă la vremea respectivă avea doar 13 ani.

Tata… Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente', a povestit fiica lui Dem Rădulescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter