Ce sport practică Violeta, fiica Andreei Marin. Este mai popular în rândul bărbaților

Publicat pe

Dacă pe „Zâna Surprizelor' o cunoaște toată lumea, fiica Andreei Marin a fost mereu o prezență discretă. Astfel, puțină lume știe ce pasiuni are Violeta. Singura fată a lui Ștefan Bănică practică un sport interesant, ce este, în general, mai popular în rândul bărbaților, cel puțin în România. Prezentatoarea TV a dezvăluit acum ce hobby-uri are moștenitoarea ei, dar și despre cum se înțeleg cele două. Iată confesiunea emoționantă a vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Stând mai degrabă departe de lumina reflectoarelor, puțină lume știe ce sport practică fiica Andreei Marin. Este popular mai mult în rândul bărbaților, cel puțin în țara noastră. Cea care a vorbit desre acest subiect este chiar „Zâna Surprizelor', cea care o susține în orice situație pe moștenitoarea ei și a lui Ștefan Bănică.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au împreună o fiică superbă. Deși cei doi adulți au decis să se despartă, continuă să fie niște părinți responsabili pentru Violeta. O iubesc necondiționat și o susțin în toate planurile sale. La 14 ani, frumoasa adolescentă a început să-și cunoască deja pasiunile. Se pare că îi moștenește talentul artistic al tatălui său, dar este încântată și de sport.

Citește și: Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era actor. Andreea Marin:”A devenit înger, la 34 de ani”

Citește și: Ce salariu a avut Andreea Marin la Surprize, Surprize:„Aceasta e piața'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu.Cum s-au cunoscut cei doi

Citește și: Igor Bogdanoff a murit la șase zile după fratele său, Grichka.Ce au pățit celebrii gemeni din Franța

Ce sport practică Violeta, fiica Andreei Marin

Fiica Andreei Marin s-a orientat către un sport care e practicat, în general, de bărbați. Prezentatoarea de la TVR a povestit că Violeta a început să cocheteze cu fotbalul feminin, în timp ce ea practică înotul. Pe lângă asta, ea i-a moștenit și talentul artistic al tatălui ei. Ea și Ștefan Bănică chiar au înregistrat o piesă împreună. Pe deasupra, adolescenta e îndrăgostită de pian.

„Semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine, Andreea cea mică. Povestim foarte mult, ieșim în parcuri, ea face fotbal feminim și eu înot. O încurajez.

Pe de altă parte, Violeta pare să fi moștenit talentul muzical al tatălui ei. Iubește pianul. Anul trecut, Violeta a înregistrat o melodie cu tatăl ei compusă chiar de Violeta. Acesta ar putea fi un prim pas către o carieră de artist', a dezvăluit Andreea Marin, la Kanal D.

Este mai popular în rândul bărbaților

Având o mulțime de calități, Violeta poate deveni oricând o vedetă la fel de mare ca mama și tatăl ei. Andeea Marin nu și-ar dori însă ca fiica ei să fie mereu în atenția publicului. Cu toate astea, dacă viitorul ei se va orienta într-o asemenea direcție, prezentatoarea TV spune că o va susține.

„Nu, vă spun cinstit. Având în vedere atâtea neplăceri pe care le-am trăit, căci oamenii văd doar ce e în lumina reflectoarelor și totul pare strălucitor și extraordinar. Nu e așa. Sunt o grămadă de neajunsuri care vin odată cu faptul că ești mereu recunoscut.

Ești om, mai greșești și tu. Nu prea îți place să fii văzut când greșești. Sau că nu ești într-o formă bună, nu-i așa? Sau se întâmplă și lucruri mai grave decât atât', a mai transmis ea.

Andreea Marin, despre fiica ei: „Ea își va alege viitorul'

În vreme ce alți părinți au stabilit deja „traseul' pe care-l vor urma copiii lor, Andreea Marin o lasă pe Violeta să-și aleagă viitorul. Prezentatoarea TV a explicat că ea are doar un rol de „gardian', de a avea grijă ca fiica ei să învețe și să înțeleagă ce e bine pentru ea.

„Dacă îi va fi dat sau dacă asta îi va fi steaua, o voi susține fără nicio ezitare. Ea își va alege viitorul. Eu sunt aici un gardian. Am grijă să învețe și să aibă la dispoziție toată informația care să o ajute să discearnă între ceea ce e bine și nepotrivit pentru ea', a mai explicat Andreea Marin.

Sursă foto: Facebook, Arhivă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter