Ce studii are Cristi Mitrea, de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Care e de fapt meseria lui de bază

Publicat pe

Cristi Mitrea este concurent în noul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici. Fostul iubit al Andreei Mantea a mai participat în trecut în diferite show-uri, iar multă lume se întreabă ce studii are, de fapt, luptătorul MMA. Mitrea are un copil cu prezentatoarea de la Kanal D, dar în prezent cei doi nu sunt în relații bune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Mitrea, în vârstă de 41 de ani, reușește să-i surprindă pe telespectatori cu rezistența sa în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Multă lume se întreabă ce studii are luptătorul MMA. Deși pare surprinzător, fostul partener al Andreei Mantea a absolvit o facultate căutată de multă lume.

Ce studii are Cristi Mitrea, de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Care e de fapt meseria lui de bazăCe studii are Cristi Mitrea, de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Care e de fapt meseria lui de bază

Mitrea a devenit vedetă după ce a apărut în mai multe emisiuni TV, printre care și Burlăcița, unde a cunoscut-o pe Andreea Mantea. Cei doi au avut o relație de câteva luni, timp în care prezentatoarea tv a rămas însărcinată. Deși au un copil împreună, pe David, cei doi nu se înțeleg.

Citește și: Ruxi și Cristi Mitrea s-au sărutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Am simţit o scânteie”

Citește și: Câți bani câștigă Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Fostul luptător ia mai puțin decât Lidia Buble

Citește și: Nicoleta Luciu revine în televiziune. Unde va putea fi urmărită:„O să vă distrați'

Citește și: A murit Coolio. Rapperul american cunoscut pentru hitul „Gangsta’s Paradise” avea 59 de ani

Ce studii are Cristi Mitrea, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cristi Mitrea este concurent în noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Luptătorul MMA surprinde cu tenacitatea lui și cu felul în care face față tuturor provocărilor show-ului. Cu toate astea, mulți se întreabă ce studii are de fapt fostul iubit al Andreei Mantea. Spre surprinderea unora, Mitrea a absolvit o facultate căutată de multă lume. Ei bine, concurentul de la PRO TV are studii juridice, el fiind licențiat al Facultății de Drept. Chiar și așa, Mitrea nu a profesat niciodată, deoarece marea sa pasiune este sportul.

Cristi Mitrea este practicant de Jiu-Jitsu și MMA

Chiar dacă a absolvit studii superioare, Cristi Mitrea și-a urmat pasiunea și a devenit luptător de MMA și practicant de Jiu-Jitsu. Concurentul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a câștigat chiar și concursuri internaționale în acest domeniu.

În 2012, a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian. Acesta este de partea dreptății, iar pasiunea pentru lupte i-a adus faima dorită.

Cristi Mitrea, scandal cu Andreea Mantea

Mitrea a fost implicat și într-un scandal de proporții după ce a fost împreună cu Andreea Mantea. La șapte ani de la despărțire, Cristi Mitrea a vorbit despre relația cu prezentatoarea tv. Luptătorul MMA a refuzat să recunoască copilul pe care îl are cu vedeta de la Kanal D.

„Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi. După aceea au apărut pozele și începuse să-i crească burta', a povestit Cristi Mitrea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter