Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată: "Muncesc în primul rând pentru copilul meu"

Publicat pe

Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Andreea Marin își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei și a lui Ștefan Bănică, așa că scoate bani frumoși din buzunar în fiecare an pentru studiile tinerei. Violeta este elevă la o școală privată, acolo unde are parte de condiții la cele mai înalte standarde, iar predarea se face în limba engleză. Vedeta de televiziune are în spate o carieră impresionantă, iar nivelul de succes la care a ajuns i-a permis să câștige suficient încât să poată investi în viitorul fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Mariajul Andreei Marin cu Ștefan Bănică s-a terminat în urmă cu mulți ani, dar iubirea ce i-a legat odinioară a fost și cea datorită căreia au acum o fiică minunată. Violeta s-a transformat într-o tânără domnișoară, frumoasă și talentată. Mama ei a luat decizia să nu o lase la o școală de stat și a îndrumat-o către o școală privată, dorindu-și ca adolescenta să beneficieze de sprijin la cele mai înalte standarde.

Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată: "Muncesc în primul rând pentru copilul meu"Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată: "Muncesc în primul rând pentru copilul meu"

Ce sumă uriașă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale

Recent, una dintre urmăritoarele vedetei a lăsat un comentariu răutăcios în legătură cu școala la care studiază Violeta.

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?', este mesajul transmis de femeia respectivă.

Citește și: Cum își educă Andreea Marin fiica: „Adolescența are provocările ei. E important să fie și răspunsul NU ferm, atunci când…'. Ce pasiuni are Violeta / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Dani Vicol reacționează după declarațiile lui Mario Iorgulescu: „Un om de nimic. Mi se pare incerdibil tupeul lui”

Citește și: Ce relație are Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Pot să spun că am avut…' / EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită. Sentința nu este definitivă

Violeta este elevă la o școală privată

Andreea Marin nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a ținut să o corecteze pe cea care a comentat răutăcios. Vedeta de televiziune susține că nu este o școală de lux, în pofida costurilor mai ridicate față de una de stat.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte mulțumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici', a răspuns Andreea Marin.

Câți bani plătește vedeta pentru școala Violetei

Conform Spynews.ro, se pare că adolescenta merge la o școală privată cu predare în limba engleză. Doar înscrierea în această instituție a costat 1.000 de euro, suma fiind nerambursabilă. Pentru cinci ani de educație, s-a plătit suma de 11.125 de euro, plus încă 800 de euro pentru masa primită de Violeta la școală.

Pentru anii de gimnaziu, suma totală necesară pentru educația fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică s-a ridicat la un total de aproximativ 90.000 de euro, informează aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter