Ce vârste au copiii lui Cheloo. Juratul de la iUmor are 3 moștenitori

Publicat pe

Ce vârste au copiii lui Cheloo. Cheloo este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. De-a lungul timpului, el s-a făcut remarcat atât prin talentul său, cât și prin firea lui deschisă, spunând de fiecare dată lucrurilor pe nume. Cu toate astea, el a păstrăt mereu discreția când a venit vorba de viața personală. Astfel, puțini știu ce vârste au cei trei copii ai săi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce vârste au copiii lui Cheloo. Cheloo a devenit celebru prin piesele sale de succes, dar și prin aparițiile sale de senzație, indiferent de eveniment. În prezent, după ani grei de muncă, el este cunoscut la nivelul întregii țări și are fani de toate vârstele. Dacă despre partea profesională se știe totul, nu putem spune același lucru în ceea ce-i privește viața privată a artistului. De când s-a lansat în muzică, el și-a ținut în permanență familia de lumina reflectoarelor.

Ce vârste au copiii lui Cheloo. Juratul de la iUmor are 3 moștenitoriCe vârste au copiii lui Cheloo. Juratul de la iUmor are 3 moștenitori

Ce vârste au copiii lui Cheloo. Până la vârsta de 43 de ani, Cheloo a trecut prin multe experiențe care l-au „călit'. Juratul de la iUmor este cunoscut drept o fire puternică, în aparență de neclintit. Cu toate astea, există el are și o parte sensibilă. Putem spune că artistul este vulnerabil doar atunci când vine vorba despre familia sa, iubindu-și enorm copiii și soția.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Cheloo.Au împreună doi copii și locuiesc la Breaza

Citește și: Cât câștigă Cheloo de la Paraziții într-o lună.Juratul de la iUmor încasează o sumă fabuloasă

Citește și: Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID în timpul sarcinii:„Îmi pare rău…'

Citește și: Cristina Ciobănașu a împlinit 25 de ani.Ce mesaj i-a transmis Vlad Gherman, de ziua ei

Ce vârste au copiii lui Cheloo

Ce vârste au copiii lui Cheloo. Cheloo, pe numele lui real Cătălin Ştefan Ion, are cu ce să se mândrească. Pe lângă o soție superbă, el se laudă și cu trei copii minunați. I-a ținut mereu departe de lumea mondenă, astfel că nu se cunosc prea multe detalii despre ei. Noi am aflat însă ce vârste au cei mici.

Așadar, Cheloo este tată a trei copii. Doi dintre moștenitorii artistului sunt rezultați din căsnicia pe care o are acum cu Daniela Moraru, iar unul din relația anterioară, cea cu Daniela Niculescu. Deși este divorțat de fosta lui parteneră, are o relație excelentă cu copilul lor.

Juratul de la iUmor are 3 „moștenitori'

Ce vârste au copiii lui Cheloo. Cheloo a fost căsătorit între anii 2007-2012 cu fosta lui soție, Daniela Niculescu. Cei doi au împreună un copil, mai exact un băiețel, pe nume Ștefan Ion. În prezent, primul fiu al rapper-ului are nouă ani.

După divorțul de prima soție, Cheloo și-a refăcut viața alături de superba lui parteneră Daniela Moraru. Au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Cea mică are patru anișori, iar băiețelul șase ani.

Așadar, acum, Cheloo este îndrăgostit nebunește de actuala lui parteneră de viață, Daniela Moraru. Ei și cei doi copii ai lor locuiesc împreună la Breaza. Astfel, au reușit să se țină departe de aglomerația și agitația din București. În plus, asta l-a ajutat pe rapper să-i țină pe cei dragi departe de paparazzi.

Cheloo refuză să vorbească de viața lui personală

În urmă cu ceva timp, Cheloo a explicat de ce nu se afișează alături de familie. Juratul de la iUmor a explicat atunci că nu i-a plăcut niciodată să-și expună viața personală și că refuză să vorbească despre asta.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. (…) Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează', spunea Cheloo în urmă cu ceva timp, conform spynews.ro.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter