Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Simona Hapciuc a răbufnit: “Suntem luate la mișto și înjurate”

Publicat pe

În acest sezon din Survivor România, tensiunile sunt la cote maxime și în interiorul echipelor, nu doar între rivali. Acum, fetele din echipă lansează niște acuzații grave la adresa băieților din echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că încearcă să pară uniți în concurs, nu este prima dată când apar scandaluri între ei. Zilele trecute, Simona Hapciuc și Jador și-au aruncat cuvinte grele. Acum, tot ea a dat cărțile pe față despre colegii de echipă. Blondina susține că aceștia sunt extrem de misogini și le vorbesc foarte urât.

„Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini.Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță.

Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate',a spus Simona Hapciuc de la Faimoși, despre băieții din echipa ei.

Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Simona Hapciuc a răbufnit: Suntem luate la mișto și înjurate'Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor! Simona Hapciuc a răbufnit: Suntem luate la mișto și înjurate'

Ceartă între fetele și băieții din echipa Faimoșilor de la Survivor

Se pare că nu doar Simona este revoltată de atitudinea colegilor ei. Și Alexandra Stan a susținut-o.

„Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo mă ocupă de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios. Eu nu-mi văd locul, stau și mă întreb ce pana mea caut eu printre misoginii aștia. Eu îi respect pe toți. Și pe Culiță, Moro, toți bărbații din această echipă, Jador, Costi, însă mi se pare că sunt niște învechiți în gândire ', a spus și Alexandra Stan, în emisiune.

Citește și: Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, cucerită de Nea Sandu, ultimul opincar al Olteniei. Când și cum s-au cunoscut

Citește și: Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi la Survivor. Mama ei:„Simt că îmi iese inima din piept'

Citește și: O mai ții minte pe Tabitha, fetița din serialul Samantha?A revenit la cinematografie după o pauză de 30 de ani!

Citește și: Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor. A vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș

Majda le contrazice pe Simona Hapciuc și Alexandra Stan

Surprinzător însă, Majda chiar le ia apărarea băieților. Nu îi consideră misogini, ba chiar vede replicile lor drept niște… glume.

„Nu mi se pare că băieții sunt misogini. Ei sunt foarte, foarte glumeți. Le-am zis la un moment dat să aibă grijă ce permit. Eu dacă aș fi deranjată le-aș zice',a spus Majda despre băieții din echipa Faimoșilor. Nici între fete lucrurile nu sunt roz. Alexandra Stan o face praf pe Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan.

„Elena este foarte falsă, foarte falsă, e o femeie care își vede numai interesul. Mai nou se dă numai pe lângă Jador, că na, dacă este preferatul', a spus artista despre Elena Marin de la Faimoși. 

Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor

Cătălin Moroșanu a făcut un gest incredibil la Survivor. Faimosul a sărit la gâtul Roxanei Nemeș, în timpul meciului pentru recompensă. În episodul de joi, 21 ianuarie, scenele de la Survivor au fost aproape ireale! Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai tensionată, iar Cătălin Moroșanu a dat dovadă de un comportament greșit.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter