Cel mai frumos cadou primit de Teo Trandafir de la părinții ei, de Crăciun: ”Cu mari dificultăți”. Îl păstrează și azi

Publicat pe

Care este cel mai frumos cadou primit de Teo Trandafir de la părinții ei de Crăciun. În pragul Sărbătorilor de iarnă, frumoasa prezentatoare TV a povestit cu nostalgie cum arăta Crăciunul pentru ea pe când era doar o copilă. Ba mai mult, nu s-a putut abține să nu vorbească despre darul pentru care părinții ei au făct mari sacrificii și pe care îl păstrează chiar si astăzi, după atâți ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir a povestit în nenumărate rânduri că a avut o copilărie greu încercată. Se trăgea dintr-o familie săracă, astfel că Sărbătorile de iarnă nu erau foarte așteptate. De multe ori, Moș Crăciun lipsea din peisaj, la fel și bradul de Crăciun. Totuși, frumoasa prezentatoare TV își aduce aminte cu drag de momentele în care a primit cadouri de la părinții ei.

Cel mai frumos cadou primit de Teo Trandafir de la părinții ei, de Crăciun: 'Cu mari dificultăți'. Îl păstrează și aziCel mai frumos cadou primit de Teo Trandafir de la părinții ei, de Crăciun: 'Cu mari dificultăți'. Îl păstrează și azi

Nu, cadourile nu erau la ordinea zile pentru Teo Trandafir în copilărie. Și nici la fiecare Crăciun nu primea jucării sau daruri. Totuși, într-un an, părinții ei au făcut o serie de sacrificii pentru a-i aduce zâmbetul pe buze. Nu vorbim despre daruri ca în zilele noastre, precum telefoane sau alte lucruri de mii de lei, ci despre unele simbolice, care și azi îi amintesc prezentatoarei TV despre clipele de maximă bucurie.

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre operațiile estetice:„Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui partener de viață:„Dacă am investit sentiment şi suflet…'

Citește și: Cine ar fi iubita secretă a fotbalistului Mbappe.Rose Bertram are doi copii cu un fotbalist care a jucat tot la PSG

Citește și: Cu cine s-a însurat Adi Minune la 14 ani, înainte s-o cunoască pe Cati:”A venit mama după mine și m-a luat cu forța”

Care este cel mai frumos cadou primit de Teo Trandafir de la părinții ei de Crăciun

Teo Trandafir a vorbit cu nostalgie despre cum arăta Crăciunul copilăriei sale. Pe lângă anii în care Moș Crăciun ocolea casa ei și nu simea spiritul Sărbătorilor de iarnă, își amintește cu drag de anii în care părinții ei făceau sacrificii pentru a primi și ea ceva. Frumoasa prezentatoare TV a povestit cum într-un an a primit o instalație de Crăciun ce imită lumânările, fiind un dar prețios pentru ea. S-a bucurat enorm când a văzut, știind cât de mult s-au chinuit părinții ei pentru ea. Tocmai fiindcă este cea mai de preț amintire, o păstrează și acum după ani și ani.

'Îmi aduc aminte prima mea instalație de brad. Părinții mei mi-au făcut-o cadou cu mari dificultăți. La vremea respectivă locuiam la țară. Era o instalație care imită lumânările. O am și astăzi. La momentul respectiv mi s-a părut cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată.', a povestit Teo Trandafir pentru Spectacola.

Ce tradiții respectă de Crăciun Teo Trandafir

Teo Trandafir are momente și clipe unice din copilărie pe care nu le poate uita și nici nu vrea asta. Totuși, pe lângă instalația primită cadou după multă trudă de la părinții ei, prezentatoarea TV mai are câteva lucruri care-i amintesc de vremuri de demult. Mai concret, a precizat că are și acum globurile de când aveam 3-4 ani și pe care nu le poate arunca, deși anii au trecut peste ele și s-au urâțit. Pentru ea, au farmecul lor!

'Am păstrat globurile pe care le am de când aveam 3 sau 4 ani. Le folosesc și astăzi și este una dintre tradițiile la care nu renunț. Am niște globuri atât de urâte după 50 de ani de când sunt folosite, dar sunt ale mele. Am un fluture din plus care a trăit și vremuri mai bune, însă îl pun și pe acela în brad. O altă tradiție este că în fiecare an să cumpăr un glob nou.', a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir: 'I-aș cere Moșului să îmi aducă armonie'

Teo Trandafir a mărturisit că deși Crăciunul nu a fost mereu frumos în copilăria ei, și-l amintește cu drag pe Moș Crăciun. Chiar și acum, adult fiind, crede în Magia Sărbătorilor de iarnă. Ba chiar își dorește ca acesta să-i aducă multă liniște și armonie în viață, fiind marea ei dorință în zilele pe care le trăim, cu pandemie și război.

'Toți copiii și oamenii mari care nu au uitat că au înăuntrul lor un copil gata să se entuziasmeze știu că Moș Crăciun există! I-aș cere Moșului să îmi aducă armonie. Cred că armonia le include pe toate.', a încheiat Teo Trandafir pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter