Ce părere are Teo Trandafir despre operațiile estetice: „Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Ce părere are Teo Trandafir despre operațiile estetice. La 54 de ani, Teo Trandafir arată senzațional. Totuși, prezentatoarea TV nu ar spune „nu' intervențiilor estetice, dacă nu i-ar fi atât de teamă de suferința post-operatorie… Vedeta de la Kanal D nu are nimic împotriva operațiilor de acest tip, însă consideră că cei sau cele care apelează la ele ar trebui să țină cont de sfatul medicului, ca să nu exagereze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Până recent, ai fost 5 zile din 7 pe sticlă. De cât efort e nevoie să arăți tot timpul ca scoasă din cutie, aranjată țiplă, cum se zice? Apropo, în vacanțe te fardezi?

Nu mă ocup eu de asta, există o echipă de stiliști, make-up artiști care fac asta pentru mine. Dacă ar fi să apar la televizor cum vin eu de acasă, ar râde lumea. (râde) În vacanțe îmi aplic o lacrimă de fond de ten și cam atât.

Ce părere are Teo Trandafir despre operațiile estetice: „Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să...' / EXCLUSIVCe părere are Teo Trandafir despre operațiile estetice: „Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să...' / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir:„Nu am fost singură aproape niciodată. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru, de fapt, cu Teo Trandafir:„O relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă' / EXCLUSIV

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină'

Citește și: Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie:”Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Ce părere are Teo Trandafir despre operațiile estetice

Despre operațiile estetice ce părere ai? Consideri necesar, în special pentru o vedetă TV, să apeleze la estetician? Desigur, nu mă refer la intervențiile halucinante pe care le vedem azi, la unele tinere, în social media.

Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani. (zâmbește) Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul.

Dacă ai putea să schimbi ceva la tine, nu neapărat de ordin fizic, care ar fi acel lucru?

Mi-ar plăcea să fiu mai puțin empatică, pentru că asimilez problemele celorlalți.

Care sunt cele mai mari dorințe ale vedetei de la Kanal D

Privind în urmă, ai vreun regret privind viața personală sau cea profesională? E ceva ce ai face altfel dacă ai putea?

Nu pot să fac altfel. Am stat și m-am gândit, regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba. Le avem pe ale noastre astăzi, să stăm să ne gândim și la cele de ieri e ca și cum am umbla ca Moș Crăciun cu traista de necazuri în spinare. E bine să mergem mai departe. Dacă ar fi să schimb ceva, aș fi mai înțeleaptă și aș înțelege, într-un anumit moment al vieții mele, despre care nu sunt pregătită să vorbesc, că în viața asta doar faptele vorbesc.

Până în momentul ăsta, pare că ai bifat totul atât pe plan personal, cât și profesional. Că să încheiem într-o notă amuzantă, dacă te-ai întâlni cu peștișorul de aur, care ar fi cele trei dorințe pe care ți le-ai pune?

Să nu îmi moară prietenii, să nu îmi dea Dumnezeu ce Îi cer, ci ceea ce vreau și am nevoie cu adevărat și să înceapă să vină vremuri mai bune pentru toată lumea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter