Cum se înțelege Mihai Mitoșeru, de fapt, cu Teo Trandafir: „O relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă” / EXCLUSIV

Publicat pe .

Cum se înțelege Mihai Mitoșeru, de fapt, cu Teo Trandafir? Cei doi au făcut echipă până de curând în cadrul emisiunii „Teo Show', de la Kanal D. Omul de televiziune are numai cuvinte de laudă la adresa ei și susține că se numără printre prietenele lui de suflet. Se pare că prezentatoarea TV i-a fost alături mereu, încă de când el a debutat în lumea televiziunii. Iată ce alte persoane cunoscute l-au susținut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiind în lumea asta a showbizului, permanent în atenția publică, bănuiesc că nu ai dus lipsă niciodată de admiratoare. Te-a oprit vreodată din a face o cucerire gândul că tinerele respective sunt atrase și de faptul că ești celebru?

Nu, pentru că, în momentul când mă cunosc cu ele, realizează că sunt chiar simpatic. Cu siguranță că poate, într-o primă fază, există fascinația că vorbesc cu cineva care apare la televizor.

mihai-mitoserumihai-mitoseru

Citește și: Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic:„M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte:”Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Ramona Păuleanu, după ce a născut prematur gemeni:„Vreau să revin, la tv, cu un corp cât de cât slab'

Citește și: Roxana Ciuhulescu, decizie periculoasă la 4 luni de la ruptura de menisc de la Survivor:”Voi concura cu orteză”

Cum se înțelege Mihai Mitoșeru, de fapt, cu Teo Trandafir

Se spune că nu există relații de prietenie între o femeie și un bărbat… În cazul tău cum este? Ai o prietenă de suflet, există o femeie care ți-a fost alături toți anii aceștia și te-a sfătuit sau te-a sprijinit la necaz?

Da, Teo Trandafir este una dintre ele. Dar mai am prietene care mi-au fost alături. Eu cred că poate exista prietenie între un bărbat și o femeie. Uneori, o relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă. Eu mă înțeleg uneori mai bine cu femeile decât cu bărbații, am mai multe de discutat cu ele.

Care sunt oamenii din showbiz care ți-au fost întotdeauna alături, la bine și la mai puțin bine?

O să încep cu debutul în televiziune și îi voi menționa pe Teo Trandafir, Mircea Badea și Oreste. Au fost mulți oameni din lumea asta alături de mine, Cristi Brancu, Dan Capatos, nici nu îi pot menționa pe toți.

„Aș schimba multe, cum am spus, mai ales la mine'

Care este cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat până la 47 de ani? Pentru ce ești cel mai recunoscător?

Pentru viață în primul rând, pentru profesie, pentru oamenii superbi din jurul meu. Pentru tot!

Dacă ai putea schimba ceva în viața ta, care ar fi acel lucru?

Aș schimba multe, cum am spus, mai ales la mine. Am învățat, indiferent ce se întâmplă, să mă gândesc în primul rând la ce am greșit eu, nu la ce a greșit celălalt. Și eu am făcut multe prostii în viața asta și nu le-aș mai repeta niciodată.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton