Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

Publicat pe

Pentru că lista vedetelor ce obișnuiesc să își împartă viața pe Instagram este foarte lungă, am selectat cele mai interesante fotografii postate de acestea în ultimele zile.

Ca în fiecare săptămână, revenim cu cele mai interesante fotografii postate de vedete și celebrități pe conturile personale de Instagram. Diana Dumitrescu și Vladimir Drăghia și-au făcut un selfie la repetiții, iar Albertina Ionescu sărbătorește aniversarea TVR-ului printr-o fotografie lângă un proiector vintage. Loredana Groza și Ada Condeescu și-au luat vacanță și au plecat din țară, în timp ce Andra s-a răsfățat cu un tort delicios.

Vedetele internaționale au cam renunțat la haine în ultimele zile. Fotografia cu Robbie Williams complet dezbrăcat a devenit virală pe rețelele de socializare.  Emily Ratajkowski a renunțat și ea la haine pentru un shootoing la lenjerie intimă făcut pe străzile orașului, iar Vin Diesel a rămas în bustul gol.

Citește și:

Robbie Williams s-a dezinfectat cu gel antibacterian după ce a dat mâna cu fanii

Robbie Williams și-a repetat pe Instagram gafa făcută de Revelion 

Robbie Williams – Biografia amoroasă a unui artist neliniștit 

Adina Vîlcea

Foto: Instagram

Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe InstagramCele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter