Ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Berlin

Publicat pe

Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de film de la Berlin a început aseară, iar primele celebrităţi ajunse în Germania şi-au făcut deja apariţia pe covorul roşu, printre acestea aflându-se Toni Garrn, Maggie Gyllenhaal şi regizorul Paul Verhoven, preşedintele juriului şi cel care a regizat filme precum „Basic Instinct”, „Starship Troopers” sau pelicula recentă „Elle' cu Isabelle Huppert în distribuţie

 

Seara s-a deschis cu proiecţia filmului „Django', o peliculă consacrată unui cântareţ de jazz, surprins într-un moment mai puţin cunoscut din viaţa sa din timpul celui de-Al doilea Război Mondial.

 

Pentru cea de-a 67-a ediţie, 18 filme sunt în competiţia pentru câştigarea Ursului de Aur, trofeu ce va fi acordat pe 18 februarie.

 

Până atunci vom avea ocazia să admirăm seară de seară parada vedetelor pe covorul roşu, la Berlinale fiind aşteptaţi anul acesta Richard Gere, Hugh Jackman sau Penelope Cruz.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

Ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la BerlinCeremonia de deschidere a Festivalului de film de la Berlin

 

Citeste si:

 

A inceput Festivalul de film de la Berlin

 

Incepe Festivalul de film de la Berlin. Cum va fi reprezentata Romania la cea de-a 67-a editie  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter