Christian Sabbagh, în război cu Poliția, după scandalul de violență domestică: „Mi-a spus că doar a semnat"

Publicat pe

Christian Sabbagh se află în război cu Poliția după scandalul de violență domestică. Vedeta Kanal D a primit în urmă cu câteva luni un ordin de restricție față de soția sa, după ce femeia i-a făcut plângere pentru violență domestică. Ulterior, cei doi s-au împăcat și au negat toate afirmațiile anterioare. Acum, prezentatorul susține că în spatele Poliției Române se află un adevărat complot împotriva lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Christian Sabbagh trece prin momente extrem de dificile, după scandalul de violență domestică în care a fost implicat. Vedeta Kanal D este de părere că Poliția încearcă să îl saboteze și să îi ruineze imaginea. Ba mai mult, el susține că declarația semnată de soția lui nu a fost scrisă de ea. Acesta consideră că polițiștii vor să se răzbune pe el din cauza unui demers juridic pe care l-a dus la bun sfârșit, împotriva unui om al legii corupt.

Jurnalistul consideră că se află într-o ipostază extrem de problematică. El susține că Poliția se răzbună în acest moment pe el. Acesta a făcut o serie de declarații cu privire la întreaga situație.

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție!Când trebuie să meargă prezentatorul Kanal D în instanță

Citește și: Christian Sabbagh, noi explicații după ce soția sa a cerut ordin de restricție împotriva lui:”Degeaba am încercat să le explic polițiștilor”

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, prima reacție după ce Poliția a venit la ei acasă:„Totul a plecat de la…'

Citește și: Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu, când era într-o relație cu Nicoleta Luciu:„Probabil m-a refuzat pentru că…'

Christian Sabbagh se află în război cu Poliția, după scandalul de violență domestică

Christian Sabbagh a făcut o serie de declarații cu privire la Poliția Română. Acesta susține că declarația semnată de soția sa nu a fost scrisă de ea. Ba mai mult decât atât, vedeta de la Kanal D spune că nici măcar el nu a citit declarațiile pe care le-a semnat.

Analizând dosarul, am constatat niște hibe. Declarația olografă nu e scrisul ei (al Iuliei, soția lui Christian Sabbagh, n. red.). Am și întrebat-o, mi-a spus că doar a semnat. Nici eu nu am citit ce am semnat, la fel și ea. Voiam să plec cât mai repede, cine vrea să stea într-o cămăruță nevăruită, cu igrasie, cu mobilier din acela vechi… După ce am semnat eu, mi-au spus `Știți că nu mai aveți voie să intrați în casă, că aveți ordin de restricție`', povestește Christian Sabbagh pentru FANATIK.

Christian Sabbagh consideră că polițiștii vor să se răzbune pe el

Christian Sabbagh este de părere că polițiștii vor să se răzbune pe el din cauza unui demers juridic pe care l-a dus la bun sfârșit împotriva unui polițist corupt. El susține cu tărie că nu și-a supus soția la violență domestică și că totul a fost un complot împotriva sa.

Povestea e foarte stranie. Dar de la simplul fapt că am dat punctul de vedere al unui polițist care acum are mari probleme în penitenciar… Mă întreb care e miza, o miză este! Gândește-te și la tot cazul ăsta (cel în care a fost acuzat de violență domestică, n. red.) înțelegeam să fie ceva dacă era ceva cu spart de geamuri, dacă copiii erau speriați', spune el pentru sursa citată.

„Sunt niște răzbunări'

Lui Christian Sabbagh i se pare o nedreptate ceea ce s-a întâmplat în scandalul violenței domestice. El susține că polițiștii au introdus detalii neadevărate în caz. Mai mult, vedeta Kanal D spune că Iulia nu a știut că el va primi ordin de restricție împotriva ei.

Sunt niște răzbunări… În seara respectivă cel care redacta și îi punea întrebări Iuliei, iar ea răspundea, i-a spus `Cred că îi este dor de Șeicaru, că tot în apără, poate se duce lângă el` și la un moment dat, un altul, a ieșit din birou și a sunat un procuror și îi spunea că sunt acolo. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Măcar dacă îi explicau Iuliei, mai ales că au văzut că nu eram agresiv, că nu o să mai am voie să mă apropii de ea, că ajungem la proces. Am început să dau timpul înapoi, și îmi dau seama că este o fractură logică pe undeva. Cum a apărut fix cazul meu din toate cazurile de violență domestică… Toate au legătură, sunt ferm convins!', a mai spus el.

Christian Sabbagh susține că au fost falsificate declarațiile

În plus, vedeta de la Kanal D susține că declarațiile pe care soția sa le-a semnat au fost falsificate de către polițiști. Mai mult, el spune că nici Iulia nu a citit ceea i s-a oferit din partea autorităților. Acesta nu recunoaște scrisul partenerei de viață în mărturiile existente la dosar.

Ea a semnat, nu neg, dar și eu am semnat fără să citesc. Nimeni nu stă să citească tot pomelnicul ăla. Și când am citit ce declarația ei, am și întrebat-o dacă ea a spus așa ceva. Ea neagă, mi-a zis că doar a semnat. Acolo, la rubrica 'declarația victimei', apare o declarație în care nu e scrisul ei. Și ce nu scrie acolo, că am bătut-o, că sunt camerele de supraveghere care au surprins momentul, dar ce nu scrie, eram făcut praf. Între mine și Bin Laden nu cred că e vreo diferență. Ce Bin Laden, el era mic copil față de mine', a spus el.

„Este o campanie furibundă'

Acesta subliniază că întregul demers a fost făcut cu scopul de a-i denigra imaginea.

'Nici nu mi-ar fi trecut o secundă prin cap că ce au scris ei nu este adevărat. Este o campanie furibundă, că aș apăra polițiști corupți… Și a explodat o informație, că eu sunt violent, că sunt ordinar, că fac, că dreg. Este o lucrătură, cap-coadă', a mai spus el pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter