Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu. Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Publicat pe

Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că marele actor a încetat din viață ieri, 3 ianurie. Vestea a venit ca un șoc, asta fiindcă rareori a vorbit despre problemele de sănătate de-a lungul vieții. Întotdeauna a fost deschis cu cei care-l îndrăgeau, astfel că vorbea atât despre viața lui privată, cât și despre cea profesională. Cu toate astea, nu sunt mulți cei care știu alături de cine a trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 22 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu. Regretatul actor s-a iubit cu foc cu Leopoldina Bălănuță vreme de 22 de ani. Nimic nu părea că poate să-i despartă, însă problemele de sănătate pe care actrița le-a avut, mai concret o ocluzie intestinală, i-a adus sfârșitul când nimeni nu se aștepta. De atunci, zi și noapte, Mitică Popescu nu și-a luat gândul de la ea.

Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu. Au fost căsătoriți timp de 22 de aniCine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu. Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu. La fel ca și regretatul ei soț, și Leopoldina Bălănuță a fost o mare actriță. Amândoi au activat în același domeniu ani și ani de zile. Îndrăgita actriță  era fată de preot și toată viața, soțul ei a alintat-o Poldi. S-au iubit, cum rar mai vezi în ziua de azi, iar asta nu o spunem doar noi, ci chiar declarațiile pe care le făceau când erau în viață.

Citește și: A murit Mitică Popescu.Marele actor avea 86 de ani

Citește și: „O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul'.Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV

Citește și: Inna, despre relația cu Deliric și imaginile ei provocatoare de pe Internet:„Din păcate, trăim în vremurile în care oricine…'

Citește și: „Lucrurile mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant”.Cristina Cioran, noi detalii despre motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu

Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu

Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu. Regretata actriță a murit la vârsta de 63 de ani, iar de atunci, marele actor care a încetat din viață ieri, nu a mai vrut să își refacă viață. Nu se putea uita la o altă femeie, în minte lui fiind Leopoldina Bălănuță. Timp de 22 de ani au fost căsătoriți și au dus un trai fericit împreună. Spre mirarea tuturor nu au avut copii, însă asta nu înseamnă că s-au iubit mai puțin. Aveau numeroase tabieturi și se bucura de fiecare lucru și orice moment unul în compania altuia.

Ne făcea plăcere să ne întâlnim doar noi doi, fără prieteni. Stăteam ore întregi într-un restaurant până la ora închiderii. Fără declaraţii banale, pompoase, am simţit amândoi că suntem făcuţi unul pentru celălalt. Am realizat că o iubesc pe Poldi atunci când a trebuit să fie internată timp de o lună şi jumătate la Fundeni, din cauza unei peritonite. O vizitam în fiecare zi, îi duceam de mâncare şi stăteam cât mai mult posibil lângă ea. Şi acum îmi mai aduc aminte că m-a rugat să-i fac rost de o casetă cu Demis Roussos. I-am îndeplinit dorinţa şi m-am bucurat de bucuria ei., povestea Mitică Popescu despre soția lui, potrivit Adevărul.

Mitică Popescu nu și-a scos verigheta de pe deget de când a murit Leopoldina Bălănuță

Mitică Popescu a iubit-o enorm pe soția lui. Nu-și vedea viața fără ea, însă Dumnezeu i-a dat putere, astfel că după moartea ei a mai trăit timp de 24 de ani. Din nefericire, ieri s-a stins din viață, aducând tristețe și durere pe fața multor oameni. Totuși, fiindcă Leopoldina Bălănuța i-a fost suflet pereche, din momentul în care a murit, nu și-a mai scos verigheta care-l unea de ea. Ba mai mult, nu a mai intrat în dormitorul unde dormeau împreună, totul rămânân intact.

Casa e cum o ştiţi, n-am schimbat absolut nimic. Doar că de când nu mai e soţia mea, nu mai pot intra în dormitorul nostru. Iar verigheta nu mi-o scot din deget pe scenă, chiar dacă joc rolul unui celibatar, mai spunea el.

Mitică Popescă a murit la 86 de ani

Anul 2023 a început cu o mare pierdere pentru România, dar mai ales pentru lumea teatrului. Marele actor Mitică Popescu a încetat din viață ieri, 3 ianuarie 2023. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care-l cunosc și care i-au fost alături de-a lungul timpului. Actorul era mereu cu zâmbetul pe buze și niciodată nu a vorbit despre problemele sale de sănătate. Din nefericire, aflat de pe data de 29 decembrie în spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru el ieri după-amiază, astfel că au anunțat cu mare tristețe decesul.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi cine au fost Iuliu Maniu, Nicolae Bălcescu şi George Enescu!

Citeşte şi despre Rasputin şi Napoleon Bonaparte!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter